breaking news Νέο

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη Παντελεήμονα από σήμερα έως και τις 16 Αυγούστου

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη Παντελεήμονα από σήμερα έως και τις 16 Αυγούστου

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονας σήμερα Τρίτη 8 Αυγούστου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στη Μεγάλη Παράκληση της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά του Ιατρού στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας. Η Ιερά Ακολουθία θα μεταδοθεί απευθείας στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, στην αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

Την Τετάρτη 9 Αυγούστου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου στο Πολυδένδρι επί τη εορτή του Αγίου Νικολάου του Κοκοβίτη.

Την Τετάρτη 9 Αυγούστου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στη Μικρή Παράκληση της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου και Αγίων Αποστόλων Παλαιού Προδρόμου.  

Την Πέμπτη 10 Αυγούστου στις 6:30 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στη Μεγάλη Παράκληση της Υπεραγίας Θεοτόκου στο Πανελλήνιο Ιερό Προσκύνημα της Παναγίας Σουμελά στο Βέρμιο.

Την Πέμπτη 10 Αυγούστου στις 9:00 μ.μ. θα ομιλήσει στη σειρά των ομιλιών «Επισκοπικός Λόγος» και θα αναπτύξει το θέμα: «Οι θαυματουργές εικόνες της Παναγίας μας (Β΄  μέρος)» μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

Την Παρασκευή 11 Αυγούστου στις 7:00 μ.μ. στα προπύλαια του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξανδρείας θα υποδεχτεί την Ιερά Εικόνα της Παναγίας των Λοιμών, Πελαγονίτισσας. Στη συνέχεια θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στη Μικρή Παράκληση της Υπεραγίας Θεοτόκου.

Την Κυριακή 13 Αυγούστου το πρωί θα ιερουργήσει στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξανδρείας, όπου θα τίθεται σε προσκύνηση η Ιερά Εικόνα της Παναγίας των Λοιμών, Πελαγονίτισσας.

Την Κυριακή 13 Αυγούστου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό, στη Μεγάλη Παράκληση της Υπεραγίας Θεοτόκου και στην Ακολουθία του Επιταφίου της Παναγίας στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ναούσης.

Τη Δευτέρα 14 Αυγούστου στις 6:30 μ.μ. θα λάβει μέρος στον Πανηγυρικό Πολυαρχιερατικό Εσπερινό επί τη θεομητορική εορτή της Κοιμήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου στο Πανελλήνιο Ιερό Προσκύνημα της Παναγίας Σουμελά στο Βέρμιο.

Την Τρίτη 15 Αυγούστου το πρωί θα λάβει μέρος στο Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο επί τη θεομητορική εορτή της Κοιμήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου στο Πανελλήνιο Ιερό Προσκύνημα της Παναγίας Σουμελά στο Βέρμιο.

Την Τρίτη 15 Αυγούστου στις 7:00 μ.μ. θα λάβει μέρος στον Πολυαρχιερατικό Μεθεόρτιο Εσπερινό και στην Ακολουθία του Επιταφίου της Παναγίας στον πανηγυρίζοντα Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξανδρείας.

Την Τετάρτη 16 Αυγούστου το πρωί θα λάβει μέρος στο Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Σελίου.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής