breaking news Νέο

ΒΕΡΟΙΑ: Δίχως αποτέλεσμα και η δεύτερη προσπάθεια

  • ΒΕΡΟΙΑ:  Δίχως αποτέλεσμα και η δεύτερη προσπάθεια
  • ΒΕΡΟΙΑ:  Δίχως αποτέλεσμα και η δεύτερη προσπάθεια

Σύντομη και με σημαντική καθυστέρηση, λόγω μικρής, ευτυχώς διάρκειας και έντασης επεισοδίων, που δημιουργήθηκαν, λίγο πριν την έναρξη της διαδικασίας στον περίγυρο χώρο της Ελιάς, ήταν η επαναληπτική γενική συνέλευση του ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ, που και αυτή, όπως και η πρώτη, δεν έδωσε κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Συγκεκριμένα 10 περίπου οπαδοί της ομάδα,ς μέλη των «Queens Boyz», που παρεβρίσκονται στην αίθουσα απομακρύνθηκαν επειδή δεν ήταν εγγεγραμμένα μέλη του Συλλόγου.

Με την έξοδό τους στον περίγυρο χώρο οι οπαδοί, μέλη των Oueens Boyz, άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα, με αποτέλεσμα να επέμβει η αστυνομία και προς στιγμή να απειληθούν επεισόδια, δίχως επαναλαμβάνουμε να πάρουν έκταση, διάρκειας περίπου πέντε λεπτών.

Με αρκετή καθυστέρηση, από την προγραμματισμένη ώρα και αφού ηρέμησε η κατάσταση ξεκίνησε η διαδικασία της επαναληπτικής γενικής συνέλευσης με τον Αχιλλέα Μπίκα να ενημερώνει τους παρεβρισκόμενους ότι δεν υπήρξε ενδιαφέρον για την ανάληψη της διοίκησης και συνεπώς αυτή τη στιγμή η ομάδα βρίσκεται στον αέρα. Τον λόγο ζήτησε ο παλιός τερματοφύλακας της ΒΕΡΟΙΑΣ, Βασίλης Αμανατίδης, υποστηρίζοντας ότι εκπροσωπεί επιχειρηματίες από το εξωτερικό που ενδιαφέρονται να επενδύσουν στην ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ.

Στο σημείο αυτό να διευκρινίσουμε ότι ο Βασίλης Αμανατίδης, όπως και ο γιος του Χάρης, που επίσης για ένα μικρό διάστημα φόρεσε την φανέλα της ΒΕΡΟΙΑΣ και τα τελευταία δύο - τρία χρόνια μοιράζει τον χρόνο του μεταξύ Αγγλίας και Ελλάδας, είναι αναγνωρισμένοι επίσημα manager.

Η πρόταση δεν συζητήθηκε την συγκεκριμένη στιγμή επί της ουσίας, όχι επειδή αφήνει αδιάφορη την πλευρά της ΒΕΡΟΙΑΣ, αλλά λόγω κωλυμάτων που δημιουργούνται από το καταστατικό της ομάδας. Έτσι αποφασίστηκε να υπάρξει νέα γενική συνέλευση την επόμενη Πέμπτη 17 Αυγούστου και στο διάστημα αυτό να γίνει προσπάθεια να ξεπεραστούν τα όποια εμπόδια υπάρχουν και τότε θα συζητηθεί το θέμα με τον κ. Αχιλλέα Μπίκα να αποκαλύπτει ότι υπάρχει και δεύτερη πρόταση από το εξωτερικό και συγκεκριμένα από τον πρώην τερματοφύλακα της ομάδας, τον Ισπανό Τζόναθαν Λόπεζ.


επεισόδια

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής