breaking news Νέο

Έκφραση συγχαρητηρίων για εγκρίσεις προγραμμάτων Erasmus+ σχολείων της Ημαθίας

Έκφραση συγχαρητηρίων για εγκρίσεις προγραμμάτων Erasmus+ σχολείων της Ημαθίας

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας ενθαρρύνει τη συμμετοχή των Σχολικών Μονάδων αρμοδιότητας της σε καινοτόμες δράσεις και προγράμματα που στόχο έχουν την παροχή ποιοτικής εκπαίδευσης. Στο πλαίσιο αυτό εκφράζει τα συγχαρητήρια της πρώτα σε όσα σχολεία υπέβαλλαν σχέδια στα Ευρωπαϊκά προγράμματα Erasmus+ (ΚΑ121 και ΚΑ122) και ιδιαίτερα στα κάτωθι σχολεία των οποίων τα σχέδια εγκρίθηκαν προς υλοποίηση (εγκεκριμένες αιτήσεις):

Erasmus+ : KA121-Διαπιστευμένα σχέδια Κινητικότητας για μαθητές και προσωπικό:

5ο Ημερήσιο Γενικό Λύκειο Βέροιας

3ο Ημερήσιο Γενικό Λύκειο Βέροιας

Erasmus+ : KA122-Σχολική Εκπαίδευση:

Ημερήσιο Γυμνάσιο Καβασίλων

Ημερήσιο Γενικό Λύκειο Μακροχωρίου

ΕΝΕΓΥΛ Βέροιας

1ο Ημερήσιο Γενικό Λύκειο Βέροιας

Erasmus+ : ΚΑ121-Επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση:

1ο Ε.Κ Βέροιας

Θερμά συγχαρητήρια στις ανωτέρω σχολικές μονάδες και τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς που εργάστηκαν για την σύνταξη των υποβληθέντων σχεδίων. Ευχόμαστε τέτοιες καινοτόμες πρωτοβουλίες να συνεχιστούν και να αποτελέσουν παράδειγμα για όλους. Η συμμετοχή σχολείων της περιοχής μας σε ευρωπαϊκά προγράμματα φανερώνει τις μεγάλες δυνατότητες των εκπαιδευτικών μας και το γεγονός ότι εργάζονται με μεράκι και αυταπάρνηση, χτίζοντας ένα σχολείο ανοιχτό στην κοινωνία και στις σύγχρονες προκλήσεις. Αυτή η επιτυχία αναμφίβολα ενισχύει τις διαστάσεις της διαπολιτισμικής ανταλλαγής στο δικό μας εκπαιδευτικό περιβάλλον προωθώντας την πολιτισμική ανοχή και συνεργασία.

Ανυπομονώντας για τα αποτελέσματα και τις επιτυχίες που θα προκύψουν από αυτήν την αξιοσημείωτη εμπειρία, ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία στην υλοποίηση των εγκεκριμένων σχεδίων. Αυτή η ευκαιρία είναι μοναδική στην προσπάθεια ενίσχυσης της εκπαιδευτικής μας αποστολής.

 

Ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας

Αλατζόγλου Αθανάσιος


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής