breaking news Νέο

Επίσκεψη Αρχιερέων στην Ιερά Μονή Αγίων Πάντων Παλατιτσίων

  • Επίσκεψη Αρχιερέων στην Ιερά Μονή Αγίων Πάντων Παλατιτσίων
  • Επίσκεψη Αρχιερέων στην Ιερά Μονή Αγίων Πάντων Παλατιτσίων

Το εσπέρας τoυ Σαββάτου, 19ης Αυγούστου, ο Ποιμενάρχης μας, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, μετέβη στην Ιερά Μονή των Αγίων Πάντων Βεργίνης, όπου υποδέχθηκε μετά της αδελφότητος της Ιεράς Μονής, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμο και τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Ευκαρπίας κ. Ιερόθεο.

Μετά τη σχετική δέηση στο Καθολικό της Μονής, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Παντελεήμων, καλωσόρισε τους Αγίους Αρχιερείς και τις συνοδείες τους στην γυναικεία Ιερά Μονή, η οποία αποτελεί όπως χαρακτηριστικά ανέφερε έναν πνευματικό πνεύμονα της επαρχίας μας και ευχήθηκε οι Άγιοι Πάντες να τους δίδουν δύναμη στη διακονία τους. Ακόμη, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο πλούσιο έργο που επιτελούν η Καθηγουμένη της Ιεράς Μονής Γερόντισσα Χριστοδούλη και οι αδελφές, οι οποίες πάντοτε παρέχουν αβραμιαία φιλοξενία στους επισκέπτες.

Από την πλευρά του, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμος, εκ μέρους και του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Ευκαρπίας κ. Ιεροθέου, εξέφρασε ευχαριστίες για την θερμή υποδοχή και ευχήθηκε οι Άγιοι Πάντες να προστατεύουν και να ενισχύουν πνευματικά τις αδελφές και να ευλογούν τους ευλαβείς προσκυνητές.

Οι δύο Αρχιερείς βρίσκονται αυτές τις ημέρες στην Αποστολική μας Μητρόπολη καθώς συμμετείχαν στην Ιερά Πανήγυρη του Οσίου Θεοφάνους του Θαυματουργού, προστάτου και πολιούχου της ηρωικής πόλεως Ναούσης και αύριο το πρωί θα συμμετάσχουν στο καθιερωμένο κτιτορικό μνημόσυνο στο Πανελλήνιο Ιερό Προσκύνημα της Παναγίας Σουμελά στο Βέρμιο.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής