breaking news Νέο

Προκήρυξη εκλογών του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας

Προκήρυξη εκλογών του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας προκηρύσσει τις εκλογές του Συλλόγου που θα γίνουν την Πέμπτη  21 Σεπτεμβρίου 2023.

Παρακαλούνται όσα από τα μέλη επιθυμούν  να υποβάλουν υποψηφιότητα, μπορούν να καταθέσουν αίτηση, στο γραφείο του Εμπορικού Συλλόγου στην Οδό Παπάγου 43, τις εργάσιμες ημέρες από τις 11:00 έως και τις 4:00 το απόγευμα, μέχρι και την Τρίτη 5  Σεπτεμβρίου 2023.

 Οι ενδιαφερόμενοι θα λάβουν το έντυπο της αίτησης από τη γραμματεία του Συλλόγου.

Σύμφωνα με το Καταστατικό οι Εκλογές θα γίνουν με το σύστημα της απλής αναλογικής και οι υποψήφιοι  θα συμμετέχουν σε συνδυασμούς ή και μεμονωμένοι.

Όλα τα μέλη του Συλλόγου έχουν δικαίωμα του εκλέγειν εφόσον είναι μέλη του Συλλόγου για χρονικό διάστημα τουλάχιστον τριών, (3) μηνών και του εκλέγεσθαι εφόσον είναι μέλη του Συλλόγου για χρονικό διάστημα ενός, (1) έτους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο απευθύνει  κάλεσμα στα μέλη του, υπενθυμίζοντας για μια ακόμη  φορά ,ότι  «Η φωνή μας πρέπει να  είναι δυνατή και η παρουσία μας αισθητή για αυτό η συμμετοχή μας   θεωρείται απαραίτητη τόσο στην Γενική Συνέλευση όσο  και στις Εκλογές».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής