breaking news Νέο

Το Διοικητικό αδιέξοδο της ΒΕΡΟΙΑΣ

Το Διοικητικό αδιέξοδο της ΒΕΡΟΙΑΣ

Παίζεται το τελευταίο επεισόδιο του σίριαλ που ξεκίνησε στις αρχές του καλοκαιριού και πραγματεύεται το παρόν και το μέλλον της ποδοσφαιρικής εκπροσώπου της Ημαθίας, της θρυλικής «Βασίλισσας του Βορρά» ή θα έχουμε και συνέχεια;

Χθες αργά το απόγευμα, υπήρχε προγραμματισμένο ραντεβού, στα γραφεία της ομάδας του νεοεκλεγέντος Δ.Σ. της ΒΕΡΟΙΑΣ, που όπως είναι γνωστό αποτελείται από γονείς νεαρών ποδοσφαιριστών των τμημάτων υποδομής, με επικεφαλής τον πρώην ποδοσφαιριστή της Ευριπίδη Κατσαβό, με τους κ.κ. Αγάπιο Αναστασιάδη (veria Ladies) και Ανδρέα Καλαϊτζίδη (πρόεδρος του Μ. Αλεξάνδρου Αγίας Μαρίνας), που την τελευταία στιγμή προσφέρθηκαν να τρέξουν την ομάδα στις Εθνικές Κατηγορίες, προκειμένου να συζητήσουν τις διαδικασίες και η ΒΕΡΟΙΑ να αγωνιστεί στην Γ' Εθνική.

Σύμφωνα με το νέο σενάριο και εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά και δεν υπάρξει εμπλοκή, επικεφαλής του νέου διοικητικού σχήματος της ΒΕΡΟΙΑΣ θα είναι ο κ. Αναστασιάδης και η ομάδα θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Οι εξελίξεις αυτές βέβαια, εφόσον επαναλαμβάνουμε δεν υπάρξει νέα εμπλοκή στο θέμα, επηρεάζουν την άλλη εκπρόσωπο της περιοχής μας στην Γ' Εθνική, την ομάδα της Αγίας Μαρίνας, που θα μεταφερθεί όπως έχει δικαίωμα στην Α' κατηγορία της Ένωσής μας, στην οποία τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται, προκειμένου, προφανώς, για να μην μοιραστεί το ποσόν που μπορεί να συγκεντρώσει η νέα διοίκηση σε δύο ομάδες, αλλά να διατεθεί εξ' ολοκλήρου στη ΒΕΡΟΙΑ.

Ίδωμεν...


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής