breaking news Νέο

Υποψήφιος με τον Απόστολο Τζιτζικώστα ο πατέρας του αδικοχαμένου Άλκη

Υποψήφιος με τον Απόστολο Τζιτζικώστα ο πατέρας του αδικοχαμένου Άλκη

Ο πατέρας του Άλκη Καμπανού, Αριστείδης, αποφάσισε να είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του Απόστολου Τζιτζικώστα, στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές. Ο ίδιος, όπως δήλωσε, θέλει να δώσει σκληρή μάχη κατά της βίας στον αθλητισμό, καλώντας σε συστράτευση κατά της οπαδικής βίας.

«Θεωρώ ότι έχω πράξει αυτό που πίστευα και πιστεύω ότι κάνω σωστά, σε έναν αγώνα κατά της βίας. Έκανα το αυτονόητο, γιατί ουσιαστικά αυτή την οπαδική βία τα τελευταία χρόνια τη βιώνουμε σε πολλές φάσεις και πρέπει να συστρατευτούμε όλοι μας ενάντια σε αυτό που έχει γίνει μάστιγα σε αυτή την κοινωνία», δήλωσε.

Σύμφωνα με τον κ. Καμπανό, το φαινόμενο της οπαδικής βίας δεν αφορά μόνο τα θύματα. «Πρέπει η πολιτεία, οι παράγοντες, οι φίλαθλοι που αγαπάνε την ομάδα τους, οι δημοσιογράφοι, όλοι να σκύψουμε στο πρόβλημα και να γιατρέψουμε το κακό απόστημα του ποδοσφαίρου», δηλώνει χαρακτηριστικά.

Σχετικά πάλι με την επιλογή του να σταθεί πλάι στον Απόστολο Τζιτζικώστα, σημειώνει πως «υπέβαλα την πρότασή μου στον κ. Τζιτζικώστα, ενστερνιζόμενος τις απόψεις του για την καταπολέμηση τη βίας».

Στο ίδιο πλαίσιο ανέφερε ότι κοινός σκοπός είναι η εξυγίανση στον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο. «Ο αθλητισμός ενώνει και δεν σκοτώνει».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής