breaking news Νέο

Κύπελλο Ελλάδας : Η Αγία Μαρίνα έχασε και αποχαιρέτισε τον θεσμό

Κύπελλο Ελλάδας : Η Αγία Μαρίνα έχασε και αποχαιρέτισε τον θεσμό

Με βαριά, σε μέγεθος, ήττα συνοδεύτηκε η πρώτη συμμετοχή του Μ. Αλεξάνδρου Αγίας Μαρίνας, σε διοργάνωση εκτός Ημαθίας.

Συγκεκριμένα ο κυπελλούχος της Ένωσής μας, γνώρισε την ήττα στο Δημοτικό Στάδιο της Κομοτηνής από τον γηπεδούχο και ιστορικό Πανθρακικό, στα πλαίσια της πρώτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, με 5-0 και αποκλείστηκε από την συνέχεια της διοργάνωσης.

Ο εκπρόσωπος της Ημαθίας στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και στο Κύπελλο Ελλάδας, στην πρώτη επίσημη φετινή εμφάνισή του παρουσιάστηκε φανερά ανέτοιμος, κάτι βέβαια που δεν προκαλεί εντύπωση, αφού ξεκίνησε αργά την προετοιμασία του και βρίσκεται ακόμη σε περίοδο ενίσχυσης του ρόστερ του.

Στο παιχνίδι, που επαναλαμβάνουμε πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο της Κομοτηνής, μπροστά σε 400 περίπου θεατές, οι γηπεδούχοι είχαν σχετικά εύκολο έργο και προηγήθηκαν μόλις στο 4' με τον Στοϊνοβιτς.

Στο 30' η ομάδα της Αγίας Μαρίνας άγγιξε την ισοφάριση με τον Λέκκα, το σουτ του οποίου βρήκε το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του τερματοφύλακα των γηπεδούχων, ενώ ένα λεπτό αργότερα δοκάρι είχε και ο Πανθρακικός σε κεφαλιά του Παυλίδη.

Στο 36' ο Καλογρανάς με κεφαλιά ζευγάρωσε τα τέρματα της ομάδας της Κομοτηνής και στο 55' ο ίδιος παίκτης από κοντά με πλασέ έκανε το 3-0. Στο 61' ο Στοϊνοβιτς με το δεύτερο προσωπικό του γκολ ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 4-0, για να διαμορφώσει το τελικό 5-0 στο 77' ο Βάσκος με σουτ.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Χορόζογλου (Χατζηνάκος - Πασπάδης) από την ΕΠΣ Δράμας.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Κασκαντάμης, Καλογράνας (66’ Μανίσογλου), Πεχλιβανόπουλος, Σαπνάρας, Σμάλης, Κωσταρέλης, Γκουτσίδης (80’ Γκαγκάνης), Χακάν (66’ Ρούμπιες), Βάσκος, Παυλίδης (66’ Βαφειάδης), Στοϊνοβιτς (80’ Παχούμης).

ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ:  Ιωαννίδης, Λίβας (74’ Αντωνίου), Ράδης, Κουτσούκης, Τσαλίλης, Μουστάκας, Δημητρούσης, Καραγιάννης, Χ’ιωάννου, Λέκκα, Αργυρόπουλος (67’ Κίτσα Γκρεστ).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής