breaking news Νέο

Παράξενες Ειδήσεις...

  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Δήμαρχος θυμήθηκε την… Ανάσταση – Έστειλε πασχαλινές ευχές κατά λάθος!

Την… Ανάσταση θυμήθηκε ο δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος, αρκετούς μήνες μετά τον εορτασμό της!

Ο δήμαρχος Kαλαμάτας και το επιτελείο του θέλησαν να στείλουν προσκλήσεις για την εκδήλωση των εγκαινίων του εκλογικού του κέντρου στους πολίτες μέσω αυτοματοποιημένων sms.

Ωστόσο… κάτι δεν πήγε καλά και αντί για πρόσκληση για τα εγκαίνια οι πολίτες έλαβαν μήνυμα με ευχές για Καλή Ανάσταση.

«Το φως της Αναστάσεως ας γεμίσεις τις καρδιές όλων μας με αγάπη, πίστη και ελπίδα για έναν κόσμο υγιή, ειρηνικό, ανθρώπινο, αλληλέγγυο και δημιουργικό. Καλή Ανάσταση, χαρούμενη Λαμπρή! Αθανάσιος Π. Βασιλόπουλος, δήμαρχος Καλαμάτας» έγραφε το μήνυμα που εστάλη από το επιτελείο του.

«O δαίμων των sms, χτύπησε το σύστημά μας και σε πολλούς φίλους αντί για πρόσκληση για τη σημερινή μας εκδήλωση, των εγκαινίων του εκλογικού μας κέντρου και της παρουσίασης προγράμματος και υποψηφίων, έστειλε ευχές για… καλό Πάσχα. Ζητάμε συγνώμη. Σας περιμένουμε απόψε στις 8 στα εγκαίνια του εκλογικού μας κέντρου στην πλατεία Σιδηροδρομικού Σταθμού» έγραψε με χιούμορ για το λάθος μήνυμα ο κ. Βασιλόπουλος, σε ανάρτησή του στο Facebook.

*****

  • Το απρόοπτο με το… τσιγάρο στον αέρα του δελτίου

Μια αμήχανη στιγμή, που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, είχε στο πρώτο δελτίο της σεζόν η Ράνια Τζίμα.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του Mega προλόγιζε ένα ρεπορτάζ για την ακρίβεια στα τρόφιμα και «πάσαρε» το σχετικό βίντεο.

Ωστόσο το βίντεο διακόπηκε ξαφνικά και η εικόνα επέστρεψε στο στούντιο και τη Ράνια Τζίμα, η οποία ετοιμαζόταν να τραβήξει μια… τζούρα από το ηλεκτρονικό της τσιγάρο.

Πολύ γρήγορα κατάλαβε ότι βρισκόταν από λάθος στον αέρα και το κατέβασε, μην μπορώντας ωστόσο να κρύψει την αμηχανία της.

*****

  • Νύφη αντί για τους όρκους, διάβασε στον γάμο της τα μηνύματα απιστίας του γαμπρού

Η Casey ήταν ενθουσιασμένη που θα παντρευόταν τον αρραβωνιαστικό της Alex – αυτό φυσικά πριν λάβει ένα ανώνυμο μήνυμα την ημέρα πριν τον γάμο τους. Ήταν μαζί για έξι χρόνια και εκείνη θεωρούσε ότι είχε βρει «τον ένα και μοναδικό» αλλά το εν λόγω μήνυμα άλλαξε τα πάντα.

Σύμφωνα με τη New York Post, η Casey έλαβε στο κινητό της μια σειρά από screenshots με ερωτικά μηνύματα που αντάλλασσε ο μέλλοντας σύζυγός της με άλλη γυναίκα. Το παράνομο ζευγάρι ήταν μαζί αρκετούς μήνες, όπως έκπληκτη διαπίστωσε, ενώ μαζί με τα πιπεράτα sms της εστάλησαν και selfies.

Την ημέρα του γάμου τους, η Casey είχε πάρει μια ξεκάθαρη απόφαση: «Ξύπνησα τα κορίτσια και τους ανακοίνωσα την απόφασή μου – θα προχωρήσω σε αυτό το γάμο όπως αναμενόταν για να τον ‘ξεμπροστιάσω’ μπροστά στους φίλους και την οικογένειά μας».

Όπερ και εγένετο. Λίγο αφότου έφτασε και στάθηκε στο πλευρό του γαμπρού, η πληγωμένη νύφη ανακοίνωσε πως δε θα γινόταν ο γάμος και πως ο Alex δεν ήταν αυτό που όλοι θεωρούσαν. Φυσικά τόσο ο γαμπρός, όσο και οι παριστάμενοι έμειναν όλοι άφωνοι και περισσότερο όταν η Casey άρχισε να διαβάζει ενώπιων όλων τα μηνύματα που είχε ανταλλάξει ο άπιστος αρραβωνιαστικός της με την παράλληλη σχέση του.

«Σήκωσα τα βουρκωμένα μάτια μου και συνάντησαν τα δικά του, και δεν είχε τίποτα να πει. Έφυγε από την εκκλησία με τον κουμπάρο του να ακολουθεί πίσω του. Η οικογένειά του τον κοίταξε τρομοκρατημένη», διηγείται η νεαρή γυναίκα.

*****

  • Προσπάθησε να φύγει από τη Σαρδηνία με 41 κιλά βότσαλα και συνελήφθη

Ένας Γάλλος τουρίστας συνελήφθη καθώς, προσπαθούσε να φύγει από τη Σαρδηνία, έχοντας στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου του 41 κιλά βότσαλα και πέτρες που συνέλεξε παράνομα από μια παραλία.

Ιταλοί τελωνειακοί σταμάτησαν τον άνδρα πριν αυτός επιβιβαστεί σε πλοίο που συνδέει το Πόρτο Τόρες (βορειοδυτική Σαρδηνία) με τη Νίκαια (νοτιοανατολική Γαλλία).

«Είχε στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου του 41 κιλά βότσαλα και πέτρες από την παραλία Λαμπιάνου, τα οποία κατασχέθηκαν και θα επιστρέψουν στην παραλία», ανέφεραν οι τελωνειακές αρχές σε ανακοίνωσή τους.

Η Σαρδηνία είναι γνωστή για τις παρθένες παραλίες της με λευκή άμμο – που θεωρείται τόσο πολύτιμη ώστε οι περιφερειακές αρχές ψήφισαν νόμο το 2017 απαγορεύοντας σε τουρίστες να τη συλλέγουν και να την παίρνουν μαζί τους.

Η λήψη, η κατοχή ή η πώληση άμμου, βότσαλων, πετρών ή κοχυλιών που συλλέγονται στη Σαρδηνία χωρίς άδεια τιμωρείται με πρόστιμο που κυμαίνεται από 500 έως 3.000 ευρώ.


Το απρόοπτο με το… τσιγάρο στον αέρα του δελτίου
Νύφη αντί για τους όρκους, διάβασε στον γάμο της τα μηνύματα απιστίας του γαμπρού
Προσπάθησε να φύγει από τη Σαρδηνία με 41 κιλά βότσαλα και συνελήφθη

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής