breaking news Νέο

Κατατέθηκε το ψηφοδέλτιο της παράταξης του Μυλόπουλου «Αλλαγή στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας»

Κατατέθηκε το ψηφοδέλτιο της παράταξης του Μυλόπουλου «Αλλαγή στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας»

Κατατέθηκε και επίσημα στη σχετική διαδικτυακή πύλη του υπουργείου Εσωτερικών το ψηφοδέλτιο της περιφερειακής παράταξης «Αλλαγή στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας» με υποψήφιο περιφερειάρχη τον καθηγητή και πρώην πρύτανη του ΑΠΘ, Γιάννη Μυλόπουλο.

«Πρόκειται για ένα ψηφοδέλτιο που με την προοπτική της αλλαγής πολιτικής στην Περιφέρεια αντιπροσωπεύει την κοινωνία της Κεντρικής Μακεδονίας, με υποψήφιους και υποψήφιες που γνωρίζουν τις ανάγκες και τα προβλήματα της κάθε περιοχής και μπορούν να δώσουν τις απαιτούμενες λύσεις προς όφελος της Περιφέρειας, των πολιτών και του δημόσιου συμφέροντος», σημειώνεται χαρακτηριστικά.

«Οι συνολικά 96 υποψήφιοι και υποψήφιες περιφερειακοί σύμβουλοι διαμορφώνουν ένα προοδευτικό ψηφοδέλτιο που μπορεί να μετατρέψει την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας από παρακολούθημα της κυβέρνησης Μητσοτάκη σε μια αποκεντρωμένη και αυτοδιοικούμενη Περιφέρεια», τονίζεται.

Σε δήλωση του με αφορμή την επίσημη κατάθεση του ψηφοδελτίου ο υποψήφιος περιφερειάρχης Γιάννης Μυλόπουλος αναφέρει:

«Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω κάθε έναν και κάθε μια ξεχωριστά τους 96 υποψήφιους και τις υποψήφιες της παράταξής μας για τη συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιο. Είναι όλοι τους άνθρωποι της γνώσης, της εργασίας και της κοινωνικής ευαισθησίας, καταξιωμένοι στον κοινωνικό και επαγγελματικό τους περίγυρο, που αναλαμβάνουν να σηκώσουν τη μεγάλη ευθύνη της αλλαγής πολιτικής στην Περιφέρεια. Με την ευκαιρία της υποβολής του ψηφοδελτίου μας, απευθύνουμε κάλεσμα στους προοδευτικούς και δημοκρατικούς πολίτες να στηρίξουν την παράταξη "Αλλαγή στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας", για να πετύχουμε τον στόχο της αλλαγής πολιτικής στην Περιφέρεια σε επίπεδο θεσμικό, αναπτυξιακό και υποδομών. Για να αποκτήσει η Περιφέρεια μια διοίκηση που με σχέδιο θα εξυπηρετεί τις ανάγκες της ανάπτυξης, του περιβάλλοντος και της κοινωνίας και όχι ανάγκες μεγάλων επιχειρηματικών συμφερόντων.

Στις 8 Οκτωβρίου αναμετράται το χθες μιας διοίκησης που βούλιαξε την Περιφέρεια στην παρακμή, με το αύριο της Αλλαγής για ένα νέο ξεκίνημα».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής