breaking news Νέο

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη Παντελεήμονα από αύριο έως και τις 8 Σεπτεμβρίου

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη Παντελεήμονα από αύριο έως και τις 8 Σεπτεμβρίου

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονας την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στην Παράκληση του Αγίου Λουκά του Ιατρού στον Ιερό Ναό του στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας. Η Ιερά Ακολουθία θα μεταδοθεί απευθείας στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, στην αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και στο ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

 

Την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό των Αγίων Νεομαρτύρων Αθανασίου και Ιωάννου των Κουλακιωτών στη Χαλάστρα για την εορτή του Αγίου Αθανασίου του Κουλακιώτου. 

 

Την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό της εορτής του Γενεσίου της Θεοτόκου στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Παναγίας Καλλίπετρας Βεροίας.

 

Την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου στις 9:00 μ.μ. θα ομιλήσει στη σειρά των ομιλιών «Επισκοπικός Λόγος» και θα αναπτύξει το θέμα: «Οι θαυματουργές εικόνες της Παναγίας μας (Ε΄ μέρος)» μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και το ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

 

Την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Γενεσίου της Θεοτόκου στα Νέα Μάλγαρα.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής