breaking news Νέο

Aγάπιος Αναστασιάδης : «Πλάνο τριετίας στη ΒΕΡΟΙΑ»

Aγάπιος Αναστασιάδης : «Πλάνο τριετίας στη ΒΕΡΟΙΑ»

Ο ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ ετοιμάζεται για την πρώτη συμμετοχή στην ιστορία του σε τοπικό πρωτάθλημα, με τον Πρόεδρο της Διοίκησής του, Αγάπιο Αναστασιάδη, να ξεκαθαρίζει στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, ότι το πλάνο, πάνω στο οποίο θα λειτουργήσει η ομάδα, είναι τριετίας και στόχος είναι η ομάδα να ξαναβρεί την αίγλη της και παράλληλα να μετατραπεί σε αυτοσυντηρούμενο οργανισμό.

Τον τρόπο βέβαια, με τον οποίο θα το πετύχει δεν τον ανέφερε, όμως προφανώς «ποντάρει» στην βοήθεια του κόσμου και την αξιοποίηση των τμημάτων υποδομής.

Ο κόσμος όμως για να βοηθήσει χρειάζεται να δει «φως», αποτελέσματα και φυσικά δεν εννοούμε κατακτήσεις πρωταθλημάτων και διακρίσεις από την πρώτη κιόλας χρονιά, αλλά σωστή οργάνωση, διαφάνεια και πάνω απ' όλα αξιοκρατία, σε όλα τα επίπεδα και αγάπη στα ιδανικά που πρεσβεύει ο Σύλλογος, ενώ τα τμήματα υποδομής για να αποδώσουν θα πρέπει προηγουμένως να επενδύσεις πάνω σ' αυτά.

Και όλα αυτά σε μια περίοδο που το κλίμα στις τάξεις των φιλάθλων της ομάδας, ύστερα από όσα έχουν προηγηθεί τα τελευταία χρόνια, συμπεριλαμβανομένου και της εποχής Καρυπίδη, δεν είναι και τα καλύτερα.

Θα χρειαστεί λοιπόν υπομονή και πολύ δουλειά για να αλλάξει η κατάσταση στην ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ, κάτι που το ευχόμαστε ολόψυχα.

Βέβαια είπε και άλλα ενδιαφέροντα στην συνέντευξη Τύπου, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής ο πρόεδρος του Δ.Σ. της ΒΕΡΟΙΑΣ. Eξήγησε τον λόγο για τον οποίο η ομάδα ενώ δικαιούται, δεν συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής: «Για να μην γίνουμε «σάκος του μποξ» υποστήριξε, αφού ο χρόνος που υπήρχε μέχρι την έναρξη του αντίστοιχου πρωταθλήματος, δεν ήταν επαρκής για να «κτιστεί» ένα ρόστερ ικανό να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της κατηγορίας, ενώ ξεκαθάρισε ότι ο κορμός της ομάδας την φετινή περίοδο θα αποτελείται από νεαρούς ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής της, πλαισιωμένος απο πέντε - έξι έμπειρους.

Να υπενθυμίσουμε ότι το Δ.Σ. της ΒΕΡΟΙΑΣ είναι 9μελές και εκτός από τον Αγάπιο Αναστασιάδη, συμμετέχουν ο Βασίλης Κατσούλης, ο Γιώργος Μίλης, ο Σάκης Βούλγαρης, ο Μιχάλης Ιωαννίδης, ο Ευάγγελος Λαζόπουλος, ο Παναγιώτης Θεοδοσιάδης, ο Σωτήρης Λιάκος και η Αικατερίνη Ραπτοπούλου, με τα δύο τελευταία μέλη να αντικαταστούν τον Θανάση Παπαστέργιο και τον Γιώργο Μαραγκό που παραιτήθηκαν.

 

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΙΚΟ

Χθες το βράδυ (7 μ.μ.) η ΒΕΡΟΙΑ ήταν προγραμματισμένο να δώσει το πρώτο της φιλικό στα πλαίσια της καλοκαιρινής προετοιμασίας της με αντίπαλο το Μακροχώρι. Επίσης στο τεχνικό τιμ της ομάδας προστέθηκε και ο Μανώλης Γιοβανόπουλος, που θα έχει υπό την επίβλεψή του όλα τα τμήματα της ΒΕΡΟΙΑΣ.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής