breaking news Νέο

«ΙΣΧΥΡΟΣ ΔΗΜΟΣ» : Αθλιότητες

«ΙΣΧΥΡΟΣ ΔΗΜΟΣ» : Αθλιότητες

Μέρες τώρα γινόμαστε αποδέκτες περιγραφής περιστατικών «συνετισμού» συμπολιτών μας, από «παράγοντες» που έχουν κάνει την δική τους διαφορετική αυτοδιοικητική επιλογή και προσπαθούν να την επιβάλουν και σε άλλους.

Ξεκίνησαν από την απόλυση εργαζόμενου, επειδή δεν έκανε «αυθόρμητα» την επιλογή του εργοδότη του. Συνεχίστηκε με τον προπηλακισμό συμπολίτη μας, γονέα παιδιού με ειδικές ανάγκες και με προφανή τον εκβιασμό... «αν εκλεγούμε θα συζητήσουμε για το παιδί σου».

Τελευταίο περιστατικό ο ξυλοδαρμός συμπολίτη μας από υπάλληλο του Δήμου, επειδή δεν είχε ο πολίτης την ίδια αυτοδιοικητική επιλογή με τον υπάλληλο!

Επιλέξαμε να μην δώσουμε έκταση στα πρώτα γεγονότα, θεωρώντας τα μεμονωμένα. Διαπιστώνουμε όμως ότι η ανοχή στην βαρβαρότητα  έχει εκληφθεί ως αδυναμία και τα φαινόμενα πολλαπλασιάζονται αριθμητικά και εμφανίζονται με μεγαλύτερη βιαιότητα !

Στέλνουμε λοιπόν ως παράταξη το πρώτο και τελευταίο μήνυμα στους ηθικούς αυτουργούς, τους έχοντες και την ουσιαστική  ευθύνη αυτών των αθλιοτήτων.

Υπάρχουν  δύο επιλογές:

Η πρώτη είναι να απομονωθούν  τα στοιχεία εκείνα που θεωρούν ότι είναι σε θέση να πειθαναγκάσουν με κάθε μέσο ελεύθερους πολίτες. Το αυτονόητο δηλαδή, που είναι και η δική μας προτροπή. Άλλωστε εκλογές σημαίνει γιορτή δημοκρατίας και τέτοιου είδους συμπεριφορές δεν έχουν καμία θέση σ΄ αυτήν.

Η δεύτερη επιλογή, είναι να θεωρηθεί ότι είναι αρκετή μια δήλωση καταδίκης χωρίς ουσιαστική παρέμβαση και να συνεχίσουν  οι φυσικοί αυτουργοί «αθόρυβα» τη συνέχιση αυτής  της πρακτικής.

Σ΄ αυτήν την περίπτωση οι προπηλακισμοί σε βάρος συμπολιτών μας και κυρίως κατά μελών οικογενειών με άτομα με ειδικές ανάγκες, θα καταγγέλλονται και θα οδηγούνται άμεσα στη δικαιοσύνη, όπως πρέπει να γίνεται σε κάθε συντεταγμένη πολιτεία.

Διατρανώνουμε τη φωνή μας προς κάθε κατεύθυνση:

καμία ανοχή σε αθλιότητες, καμία ανοχή σε ενέργειες που τρομοκρατούν συμπολίτες μας και δυναμιτίζουν την ομαλή προεκλογική περίοδο, από οπουδήποτε και αν προέρχονται.

 

Για τον συνδυασμό

Κώστας Παλουκίδης

Υπ. Δήμαρχος Βέροιας


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής