breaking news Νέο

«ΙΣΧΥΡΟΣ ΔΗΜΟΣ» : "Τριπόταμος: Ο ξεχασμένος πλούτος μας"

«ΙΣΧΥΡΟΣ ΔΗΜΟΣ» :

Το διήμερο 1 και 2 Σεπτεμβρίου,  πραγματοποιήθηκε στη Βέροια διημερίδα που διοργάνωσε το Ελληνικό Δίκτυο Πόλεων με Ποτάμια, σε συνεργασία με το σύλλογο των φίλων του Τριποτάμου.

Οι υποψήφιοι του συνδυασμού  «ΙΣΧΥΡΟΣ ΔΗΜΟΣ»  και ο υποψ. δήμαρχος  Κώστας Παλουκίδης,  είχαμε την ευκαιρία να παρευρεθούμε στις εκδηλώσεις αυτές.

Απλές δράσεις με μεγάλη πρακτική αξία. Συγκεντρωμένη η επιστημονική γνώση για την ορθολογική διαχείριση του Τριποτάμου, παρουσιάστηκε  από πολλούς επιστήμονες εγνωσμένου κύρους, στην πόλη μας.

Ο συνδυασμός μας  είχε την ευκαιρία, να υπογραμμίσει ότι η ανάδειξη του Τριποτάμου αποτελεί μία από τις προτεραιότητες του συνδυασμού μας.

Που με το αληθινό ενδιαφέρον μας  και μόνον, μπορεί άμεσα να γίνει χώρος αναφοράς του Δήμου μας. Χώρος, αναψυχής, αθλητισμού, εκπαίδευσης, έρευνας και καλλιτεχνικών δράσεων.

Και εύλογα αναρωτιέται ο κάθε συμπολίτης:

  1. Που ήταν όλα αυτά τα χρόνια ο κ. Βοργιαζίδης;
  2. Τι έκανε για την ανάδειξη του Τριποτάμου κατά τη διάρκεια της θητείας του;
  3. Ποια συγκεκριμένα είναι τα έργα που σχεδίασε, προγραμμάτισε και υλοποίησε για την ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς της κοίτης του Τριποτάμου.
  4. Ποια έργα έκανε ώστε οι συμπολίτες μας να χαίρονται και να απολαμβάνουν καθημερινά το όμορφο ποτάμι που είναι πραγματικά δώρο της φύσης για τη Βέροια;

Οι «Φίλοι του Τριποτάμου»  τους οποίους συγχαίρουμε δημόσια για τις δράσεις τους, θα μας βρουν συνοδοιπόρους  και συμπαραστάτες στον κοινό αγώνα για ένα «ζωντανό» ποτάμι που θα το χαίρονται και απολαμβάνουν καθημερινά οι συνδημότες μας.

Οι  προτάσεις, το όραμα  και  το σχέδιο του συνδυασμού μας  για έναν Τριπόταμο ενταγμένο στην καθημερινή ζωή της πόλης, προσβάσιμο, με ασφαλείς διαδρομές για τους συμπολίτες  μας  και την ανάδειξή του σε ποτάμι-στολίδι για την πόλη, θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα και θα  αποτελέσουν τη βάση για την ανταλλαγή απόψεων  με τους συμπολίτες  μας. 

Δυστυχώς, ο κ. Βοργιαζίδης, έχασε άλλη μια ευκαιρία, να ακούσει την επιστημονική κοινότητα, να του προτείνει τρόπους και λύσεις για την αναγκαία για την πόλη μας, ορθολογική διαχείριση των φυσικών πλεονεκτημάτων του ποταμού μας.

 

Για τον συνδυασμό

Κώστας Παλουκίδης

Υπ. Δήμαρχος Βέροιας


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής