breaking news Νέο

Νικόλας Καρανικόλας : «Καταφέραμε πολλά, βάλαμε γερά θεμέλια για το μέλλον. Συνεχίζουμε Όλοι Μαζί για την ανάπτυξη του Δήμου Νάουσας!»

  • Νικόλας Καρανικόλας : «Καταφέραμε πολλά, βάλαμε γερά θεμέλια για το μέλλον. Συνεχίζουμε Όλοι Μαζί για την ανάπτυξη του Δήμου Νάουσας!»
  • Νικόλας Καρανικόλας : «Καταφέραμε πολλά, βάλαμε γερά θεμέλια για το μέλλον. Συνεχίζουμε Όλοι Μαζί για την ανάπτυξη του Δήμου Νάουσας!»
  • Νικόλας Καρανικόλας : «Καταφέραμε πολλά, βάλαμε γερά θεμέλια για το μέλλον. Συνεχίζουμε Όλοι Μαζί για την ανάπτυξη του Δήμου Νάουσας!»
  • Νικόλας Καρανικόλας : «Καταφέραμε πολλά, βάλαμε γερά θεμέλια για το μέλλον. Συνεχίζουμε Όλοι Μαζί για την ανάπτυξη του Δήμου Νάουσας!»
  • Νικόλας Καρανικόλας : «Καταφέραμε πολλά, βάλαμε γερά θεμέλια για το μέλλον. Συνεχίζουμε Όλοι Μαζί για την ανάπτυξη του Δήμου Νάουσας!»

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (06.09.2023)) στο κλειστό Δημοτικό Θέατρο Νάουσας για την παρουσίαση των 187 υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων της παράταξης «ΕΝΑ Μαζί»  με επικεφαλής τον νυν και υποψήφιο Δήμαρχο Νάουσας Νικόλα Καρανικόλα.

Το «παρών» στο κατάμεστο από κόσμο θέατρο, έδωσαν  εκατοντάδες δημότες, στελέχη και υποστηρικτές της παράταξης του «ΕΝΑ Μαζί» από τη Νάουσα και τις Δημοτικές Κοινότητες, αψηφώντας τον βροχερό καιρό.

Τον  επικεφαλής του «ΕΝΑ Μαζί» Νικόλα Καρανικόλα προλόγισε με θερμά λόγια  ο Νίκος Παπαϊωάννου πρώην Πρύτανης του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Καθηγητής Παθολογικής Ανατομικής στην Κτηνιατρική Σχολή του ΑΠΘ.

Στην εκδήλωση υπήρχε και  διερμηνεία στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα.

Ο Δήμαρχος Νάουσας και εκ νέου υποψήφιος στις επικείμενες δημοτικές εκλογές στην αρχή της ομιλίας του αναφέρθηκε συγκινημένος στην δυνατή, ανθρώπινη  και ειλικρινή σχέση εμπιστοσύνης που έχει κτίσει, με τους δημότες τα 4 χρόνια της θητείας του.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε συνοπτικά στα σημαντικά αναπτυξιακά βήματα, τα έργα και τις δράσεις που υλοποίησε  η διοίκηση του, επισημαίνοντας, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

«Αν θυμηθούμε συνοπτικά τι πετύχαμε στον ουσιαστικό χρόνο που μας δόθηκε -στην ουσία μόλις μέσα σε ενάμιση χρόνο χωρίς τους περιορισμούς του κορονοϊού-αναλογιστείτε τι μπορούμε να πετύχουμε μαζί την επόμενη πενταετία.

-Ήδη τα «3-5 Πηγάδια» μεταμορφώνονται στο Χιονοδρομικό Κέντρο που τόσο αγαπάμε. Συνεχίζουμε με αμείωτους ρυθμούς τον σχεδιασμό και την προσπάθειά μας για την αναβάθμιση του Χιονοδρομικού μας που αποτελεί έργο ζωτικής σημασίας για τον τόπο μας. Με την εκπόνηση των απαραίτητων τεχνικών μελετών, ο Δήμος Νάουσας έχει ωριμάσει την υλοποίηση των έργων αναβάθμισης των εγκαταστάσεων του Χιονοδρομικού Κέντρου «3-5 Πηγάδια» που περιλαμβάνει υποέργα προϋπολογισμού 24,5 εκατομμυρίων ευρώ, τα οποία αιτηθήκαμε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης (ΠΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας) και περιμένουμε να δοθεί το «πράσινο φως» από την Πολιτεία για την πολυπόθητη αυτή χρηματοδότηση.

- Συγχρόνως, ολοκληρώθηκε η μελέτη οδοποιίας του δρόμου προς το χιονοδρομικό μας χωρίς να χρεώσουμε ούτε ένα ευρώ τον Δήμο, σε συνεργασία του ΑΠΘ και συνεργατών μου στον Δήμο.

-Το ξενοδοχείο στον Άγιο Νικόλαo θα το δούμε και πάλι να ανοίγει, μετά και την ουσιαστική λύση που δώσαμε σε όλα τα ζητήματα και εμπόδια που υπήρχαν, ανοίγοντας τον δρόμο επαναλειτουργίας του. Ορισμένοι θέλουν να μειώσουν την αξία αυτής της προσπάθειας αλλά όλοι εσείς γνωρίζετε πολύ καλά πως εμείς μπορούμε να εγγυηθούμε την διενέργεια ενός σωστού κι διαφανή διαγωνισμού, ώστε στο άμεσο μέλλον να λειτουργήσει και πάλι το ξενοδοχείο μας, που αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά ακίνητα στον δήμο μας.

-Η Σχολή Αστυφυλάκων ανοίγει ξανά από φέτος, μετά από πολλά χρόνια, με την σθεναρή συμβολή της διοίκησής μας.. Μάλιστα οι σπουδαστές που έρχονται τον Οκτώβριο θα είναι πολύ περισσότεροι από τον αρχικό σχεδιασμό και θα φτάσουν τους 300!

Το επόμενο έτος ετοιμάζεται να λειτουργήσει στη Νάουσα και μεταπτυχιακό πρόγραμμα στον οινοτουρισμό, σε συνεργασία με το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος.

-Τα χρέη του Δήμου Νάουσας μπήκαν, μετά από πολλά έτη, σε σειρά.

-Τα μονοπάτια του Βερμίου σχεδιάστηκαν και ξεκινά η υλοποίηση τους ακολουθώντας τα Ευρωπαϊκά πρότυπα.

-Το ιστορικό μας πάρκο που αποτελεί το πρώτο μέλος της Ελλάδας στο δίκτυο ιστορικών κήπων της Ευρώπης ετοιμάζεται να μεταμορφωθεί και να αναδειχθεί ως εμβληματικό τοπόσημο, μαζί με το Κέντρο Βιομηχανικής Κληρονομιάς που δημιουργήσαμε μέσα στην πανδημία.

-Η ανάπλαση του κέντρου της Νάουσας και της πλατείας Καρατάσου ξεκινά.

-Οι ασφαλτοστρώσεις σε όλο τον Δήμο Νάουσας, προχωράνε χωρίς περαιτέρω καθυστερήσεις.

-Σύντομα θα έχουμε παιδικές χαρές σε όλες τις Κοινότητες και δύο ακόμη παιδικές χαρές στην πόλη της Νάουσας με χρηματοδότηση του Πράσινου Ταμείου.

-Οι Κοινότητες μας για πρώτη φορά θα έχουν σύγχρονο δίκτυο αποχέτευσης, καθώς ολοκληρώνεται το έργο του βιολογικού και όλων των απαραίτητων αποχετευτικών δικτύων.

-Δημιουργήσαμε όλα τα βασικά εργαλεία των ευφυών πόλεων που λειτουργούν ήδη για πρώτη φορά στον Δήμο μας.

-Προχωράμε στα επόμενα βήματα, στον μεγάλο ψηφιακό μετασχηματισμό του δήμου μας, με ιδιαίτερη μέριμνα και έμφαση στις ευάλωτες ομάδες πληθυσμού. Ψηφιοποίηση της ΔΕΥΑΝ, της οικονομικής υπηρεσίας του Δήμου μας, συστήματα άμεσης επέμβασης σε συνθήκες κρίσης και ιδιαίτερα σε ευαίσθητες ομάδες πληθυσμού και ΑΜΕΑ, πάνω από 25 έξυπνες διαβάσεις πεζών συνολικά, ψηφιοποίηση κοιμητηρίων είναι μόνο μερικές από τις δράσεις που θα αλλάξουν την καθημερινότητά μας.

-Οργανώσαμε τις πιο πετυχημένες εκδηλώσεις πολιτισμού, την πιο πετυχημένη Αποκριά, το μεγαλύτερο φεστιβάλ της Ημαθίας με τις Γιορτές Νερού, το Φεστιβάλ Τρύγου με διαφορετική φιλοσοφία διοίκησης ενώ επόμενο βήμα είναι κάτι που είχαμε ξεκινήσει με την καθιέρωση της Νάουσας ως Χριστουγεννιάτικου προορισμού.

Βάλαμε γερά θεμέλια για το μέλλον, τόσο για τη Νάουσα όσο και για τις Κοινότητές μας.

Κάναμε το αδύνατο, δυνατό!  Κατορθώνουμε, το ακατόρθωτο! Δίνουμε ζωή ξανά στον τόπο μας με χειροπιαστά αποτελέσματα!».

Στη συνέχεια, ο επικεφαλής του «ΕΝΑ Μαζί», αναφέρθηκε στις αρχές της ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΨΗΣ της ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ και της ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ με τις οποίες όπως τόνισε «θα σχεδιάσουμε κάθε βήμα μας για τον Δήμο Νάουσας του 2030» και αμέσως μετά ανέλυσε διεξοδικά τους βασικούς άξονες του Προγράμματος Ολιστικής Ανάπτυξης που έχει ετοιμάσει ο ίδιος και η ομάδα του, που περιλαμβάνουν σημαντικά έργα υποδομής, τον τουρισμό, τον πολιτισμό, την οικονομία, την κοινωνική δικαιοσύνη κ.ά.

Κατά την παρουσίαση των 187 υποψηφίων που στελεχώνουν τον συνδυασμό του «ΕΝΑ Μαζί» ο Δήμαρχος Νάουσας και επικεφαλής του συνδυασμού, μίλησε με θερμά λόγια για την ομάδα του, υπογραμμίζοντας, μεταξύ άλλων:

«Έχω στο πλευρό μου τους παλιούς συνοδοιπόρους μου, τις νέες και τους νέους υποψήφιους συνδημότες μας και όλα αυτά τα υπέροχα νέα παιδιά που μπαίνουν με ενθουσιασμό και ήθος σε έναν καθαρό και τίμιο εκλογικό αγώνα για να προσφέρουν στον τόπο μας. Με αφετηρία την αγάπη τους για τον τόπο τους αποφάσισαν να ασχοληθούν με τα κοινά ,στέλνοντας ηχηρό μήνυμα πως είμαστε από την αρχή της θητείας μας στην σωστή πλευρά της ιστορίας, ανοιχτοί σε όλη την κοινωνία και δίπλα σε όλους τους δημότες. Όπως βλέπετε, είμαστε ακόμα πιο πολλοί, ακόμα πιο δεμένοι».

Μέσα σε κλίμα χαράς, με συνθήματα από την νεολαία και με ασταμάτητα  χειροκροτήματα και χαμόγελα από το ακροατήριο,  ο Νικόλας Καρανικόλας έκλεισε την ομιλία του ευχαριστώντας τον κόσμο που κατέκλυσε το δημοτικό θέατρο Νάουσας,  με τη διαβεβαίωση ότι ο συνδυασμός του «ΕΝΑ Μαζί» θα είναι ο νικητής, όπως είπε,  από τον πρώτη Κυριακή των δημοτικών εκλογών του Οκτώβρη.

 

 

-Ο συνδυασμός «ΕΝΑ  Μαζί» με επικεφαλής τον νυν Δήμαρχο και εκ νέου υποψήφιο Δήμαρχο για τον Δήμο Η.Π. Νάουσας Νικόλα Καρανικόλα ανακοίνωσε τις παρακάτω υποψηφιότητες Συμβούλων:

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

  1. Αδαμίδης Παύλος
  2. Αθανασούλης Κωνσταντίνος
  3. Αχτίδα Ελένη
  4. Βαρούδης Νικόλαος
  5. Βασιλειάδης Χρήστος
  6. Βασιλείου Γεώργιος
  7. Γεωργιάδης Σταύρος
  8. Γιαννούλης Ιωάννης
  9. Γραμματικόπουλος Αθανάσιος
  10. Δαούτης Κυριάκος
  11. Εξηντάρας Μιχάλης
  12. Θανασούλης Δημήτριος
  13. Θεοδοσιάδης Νεόφυτος
  14. Καζίλης Νικόλαος
  15. Καλαϊτζοπούλου Αικατερίνη
  16. Καραγιαννίδης Αντώνιος
  17. Καραμίχος Μάκης
  18. Καρανικόλας Νικόλαος
  19. Κελεσίδης Ιωάννης
  20. Κίτσος Χρήστος
  21. Κότσαλης Κωνσταντίνος
  22. Κουμλίδου Μαρία- Μαγδαληνή
  23. Κουρκούτα- Τσιτλακίδου Μαρία
  24. Κυριακίδης Δημήτριος
  25. Κυριακίδου Ελένη
  26. Κωνσταντινίδου Σοφία
  27. Μακρίδου Πετρούλα
  28. Μαλιάσα Ευθυμία
  29. Μητσοκάπα Μαρία
  30. Μιχαηλίδης Νικόλαος
  31. Μουρατίδης Παναγιώτης
  32. Μπαλτατζίδου Θεοδώρα
  33. Μπέκα Ουρανία
  34. Μπίλης Προκόπης
  35. Μπουρδάνος Αντώνιος
  36. Μπρίτσκος Δημήτριος
  37. Νέστορα Μαρία
  38. Νησιώτη- Χατζηκαλλινικίδου Πετρούλα
  39. Νικολάου Γεώργιος
  40. Νίκου Πρόδρομος
  41. Νούση Σταυρούλα
  42. Νωίδου Νικολέτα
  43. Ορδουλίδης Σάββας
  44. Παντζαρτζίδης Αθανάσιος
  45. Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος
  46. Παπασταύρος Γεώργιος
  47. Παρθενόπουλος Ιωάννης
  48. Παρόλας Βασίλειος
  49. Ρακίμπεη Ευθυμία
  50. Ράπτης Ιωάννης
  51. Ραφαηλίδου Δέσποινα
  52. Σιδηρόπουλος Βασίλειος
  53. Σταμένου- Γιτοπούλου Ελένη
  54. Στογιάννος Γεώργιος
  55. Τάνου Ευδοξία
  56. Τασιώνας Γεώργιος
  57. Ταφάνι Αριάνα
  58. Τέσσας Χρήστος
  59. Τζεβελέκου Παρασκευή
  60. Τζιμουλίκου Αρχοντούλα
  61. Τρεμπελής Γεώργιος
  62. Τριανταφύλλου Γεώργιος
  63. Τσαρνούχας Γαβριήλ
  64. Τσέλιος Σταύρος
  65. Τσέμπτση Θεοδώρα
  66. Τσεσμελή Ελπίδα
  67. Τσιάτσιου Πηνελόπη
  68. Τσικιτίκου Μάρθα
  69. Τσίλη Ηλιάνα
  70. Φερλαχίδης Χρήστος
  71. Φίτου Ευαγγελία
  72. Φουντούλης Σταύρος
  73. Φραγκότσης Χρήστος
  74. Χαλκιά Αικατερίνη

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΑΟΥΣΑΣ

  1. Αδαμίδου Όλγα
  2. Αντιφάκος Γεώργιος
  3. Αργυρίου Γρηγόριος
  4. Βαδόλα Μαγδαληνή
  5. Βασιλειάδης Κωνσταντίνος
  6. Δημητρίου Δημήτριος
  7. Δημητρίου- Χριστίδη Ευμορφία
  8. Δήμου Δέσποινα
  9. Θεοδώρου Κυριακή
  10. Μίγγα Αικατερίνη
  11. Μπατσής Απόστολος
  12. Μπέκα Ροζαλία- Αθηνά
  13. Μπλιάτκα Σμαραγδή
  14. Ξηρομερίτη Ζωή
  15. Παπακώστας Γεώργιος
  16. Παπαπέσιος Σταύρος
  17. Ρούσου Αναστασία
  18. Σεϊτανίδου- Τσίλη Βασιλική
  19. Σερδάρης Γρηγόριος
  20. Σιδηρόπουλος Σταύρος
  21. Ταμπακιάρη Αφροδίτη
  22. Τούμπη Αικατερίνη
  23. Τσέλιος Γεώργιος
  24. Τσιώτσιου Αντωνία
  25. Χατζηγεωργίου Τριανταφυλλιά
  26. Χατζηδήμου Ελισάβετ
  27. Χατζηστυλλής Κωνσταντίνος
  28. Ψαθάς Βασίλειος

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΡΚΟΧΩΡΙΟΥ

  1. Δάιος Ηλίας
  2. Λαφάρα Ελισάβετ
  3. Λαφάρα Σπυριδούλα
  4. Λαφάρας Κωνσταντίνος
  5. Πασχούλας Βασίλειος
  6. Πέιου Δέσποινα
  7. Τσίλης Νικόλαος

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΟΥ

  1. Θεοδοσιάδης Παναγιώτης
  2. Θεοδοσιάδου Ευδοξία
  3. Κίτσου Σταυρούλα
  4. Μελεμενλής Νικόλαος

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΡΟΔΟΧΩΡΙΟΥ

  1. Καζεπίδης Αντώνιος
  2. Μιχαηλίδης Κωνσταντίνος
  3. Παπαδοπούλου Κυριακή
  4. Πουλτίδης Ραφαήλ
  5. Πουλτίδου Αναστασία

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΤΕΝΗΜΑΧΟΥ

  1. Γίδαρης Κωνσταντίνος
  2. Γκίνογλου Μαρία
  3. Ζυγώνη Ευαγγελία
  4. Μήρτσιος Απόστολος
  5. Σακαλής Αντώνιος
  6. Σαρακατσιάνος Γεώργιος
  7. Φρασαριώτης Αναστάσιος

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ

  1. Αντωνιάδης Βασίλειος
  2. Δήγκας Γεώργιος
  3. Θεοδωρίδου Αικατερίνη
  4. Λιθοξόπουλος Πασχάλης
  5. Ορδουλίδης Γρηγόριος
  6. Σαρασίδου Ελένη

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΟΠΑΝΟΥ

  1. Γατουρτζίδης Αβραάμ
  2. Δούμος Αθανάσιος
  3. Κύρκος Κυριάκος
  4. Κωστελίδου Μαρία
  5. Μπαλτατζίδης Σπύρος
  6. Σπύρου Βιβιάννα
  7. Φωτιάδης Σωτήριος
  8. Χαβιαρόπουλος Βασίλειος

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΕΥΚΑΔΙΩΝ

  1. Στεφανίδου Λυδία
  2. Τσαχαλίδης Αντώνιος
  3. Τσιάμη Κυριακή

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΡΙΝΑΣ- ΠΟΛΛΩΝ ΝΕΡΩΝ

  1. Δάτσης Βασίλειος
  2. Κερσενίδης Θεοχάρης
  3. Κωνσταντινίδης Γεώργιος
  4. Μουρατίδης Αναστάσιος
  5. Μπέζα Γιαννούλα
  6. Παπαδόπουλος Μύρων
  7. Παυλίδου Ελισάβετ
  8. Τζιντζιρλή Αναστασία

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΟΝΟΣΠΙΤΩΝ

  1. Αργυροπούλου Αλεξία
  2. Γαλάνης Χρήστος
  3. Διάκογλου Νικόλαος
  4. Νούση Φανούλα
  5. Παρίση Βασιλική
  6. Πραντσίδης Γεώργιος
  7. Σαρίκα Ευαγγελία

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΧΑΡΙΕΣΣΑΣ

  1. Διτσόλας Ιωάννης
  2. Καμπουρίδου Σουζάνα
  3. Μώραλη Σπυριδούλα
  4. Παυλίδης Στέλιος
  5. Σιδηρόπουλος Δημήτριος
  6. Φωστηρόπουλος Ανδρέας

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΓΓΕΛΟΧΩΡΙΟΥ

  1. Λέκα Δημήτριος
  2. Μιχαηλίδου Ελένη
  3. Παντζαρτζίδης Κωνσταντίνος
  4. Παπαϊωάννου Αργύριος
  5. Παπαϊωάννου Πέτρος
  6. Σαράντη Δήμητρα
  7. Σπαθόπουλος Ευθύμιος
  8. Τηλκερίδου Όλγα

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΖΕΡΒΟΧΩΡΙΟΥ

  1. Αλεξίου Σταυρούλα
  2. Βέργος Δημήτριος
  3. Βόλνα Σοφία
  4. Γκίσιος Αντώνιος
  5. Δουλκερίδης Παύλος
  6. Κολοκοτρώνης Νικόλαος
  7. Σαράντη Σοφία
  8. Σταμπολίδης Νικόλαος

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΥΠΛΑΤΑΝΟΥ

  1. Βέρρας Χρήστος
  2. Δουλγερίδης Μάριος
  3. Ευθυμιάδης Παναγιώτης
  4. Κωστή Παρασκευή
  5. Μισαηλίδου Κωνσταντίνα
  6. Μπέζα Γεωργία- Ειρήνη
  7. Παπαδόπουλος Γρηγόριος
  8. Πρόιος Ιωάννης

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής