breaking news Νέο

Εμπορικός Σύλλογος Βέροιας : Απαλλαγή ΦΠΑ εμπορευμάτων στοκ

Εμπορικός Σύλλογος Βέροιας : Απαλλαγή ΦΠΑ εμπορευμάτων στοκ

Η Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας με ανακοίνωσή της, ενημερώνει τα μέλη της, για την διαδικασία  απαλλαγής ΦΠΑ των παραδόσεων εμπορευμάτων που δεν είναι της τρέχουσας διαθεσιμότητας,(εμπορεύματα στοκ),  στο πλαίσιο αντιμετώπισης αναγκών των πληγέντων από φυσικά φαινόμενα σε περιοχές που έχει ενεργοποιηθεί ο Μηχανισμός Κρατικής Αρωγής για την αποκατάσταση ζημιών από φυσικές καταστροφές, όπως αυτή περιγράφεται  στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως,  ΦΕΚ αριθ. φύλλου  550/9-2-2022.

 

  

            Αναλυτικά, σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

 

«Ο Εμπορικός Σύλλογος Βέροιας στέκεται κοντά στους πολίτες που δοκιμάστηκαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα τα οποία έπληξαν την περιοχή του Θεσσαλικού κάμπου τις τελευταίες μέρες. Στο πλαίσιο της στήριξης των πλημμυροπαθών, όσοι συνάδελφοι διαθέσουν τα σχετικά είδη, ρούχα, παπούτσια, κουβέρτες και όλα τα συναφή εμπορεύματα που είναι στοκ, θα έχουν απαλλαγή ΦΠΑ.

            Αυτές τις ώρες η μικρή συνεισφορά στους πληγέντες του νομού Καρδίτσας συμβάλλει σε μια κοινωνία αλληλεγγύης και προσφοράς».

Για περισσότερες Πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Γραμματεία του Συλλόγου στο τηλέφωνο: 23310-63103 από Δευτέρα έως Παρασκευή  και την Πρόεδρο κα Αθηνά Πλιάτσικα Τσιπουρίδου : 6978009669.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής