breaking news Νέο

Φιλική νίκη της ΒΕΡΟΙΑΣ

Φιλική νίκη της ΒΕΡΟΙΑΣ

Η αναβολή της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής που ήταν προγραμματισμένη για την περασμένη Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου έφερε τις δυο εκπροσώπους της Ημαθίας, την ΒΕΡΟΙΑ και την Αγία Μαρίνα σε φιλική μεταξύ τους αναμέτρηση, που διεχξήθη στο γήπεδο του Ταγαροχωρίου μπροστά σε 100 περίπου θεατές με την γηπεδούχο ΒΕΡΟΙΑ να αναδεικνύεται νικήτρια και μάλιστα με ανατροπή με 3-2.

Η Αγία Μαρίνα προηγήθηκε νωρίς στο σκορ μόλις στο 9' με γκολ του Αργυρόπουλου ύστερα από ωραία ενέργεια του Κουτσούκη και ο ίδιος παίκτης (Αργυρόπουλος έξι λεπτά αργότερα στο 15' έδωσε προβάδισμα δυο τερμάτων στην ομάδα του. Η ΒΕΡΟΙΑΑ αντέδραε και στο 36' κατάφερε να μειώσει σε 1-2 με τον Λαφάρα, ύστερα απο ωραία πάσα του Ντόγου.

Στην επανάληψη οι Βεροιώτες συνέχισαν να πατάνε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και στο 50' και πάλι ο Λαφάρας ύστερα από ωραία ενέργεια του Γρατσιάνη κατάφερε με ωραίο τέρμα να φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Το τελικό 3-2 για τη ΒΕΡΟΙΑ έγραψε στο 65' ο Κετόγλου μετά από πάσα του Ντόγου.

Ανεξάρτητα πάντως με το αποτέλεσμα οι δυο ομάδες έδειξαν με την αγωνιστική τους εικόνα οτι χρειάζονται ακόμη δουλειά και ενίσχυση με τρεις - τέσσερις ποιοτικούς ακόμη ποδοσφαιριστές.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Ρηγόπουλος (Σαμαράς - Μουρατίδης).

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Γρατσιάνος, Χαβαριόπουλος, Γαλόπουλος, Αναστασόπουλος, Τερζής, Ντόγος, Παναγιωτίδης, Λαφάρας, Γιαγτσίδης, Μιχαηλίδης.

Στην επανάληψη έπαιξαν και οι: Καφτηράνης Βασιλακάκης, Αδαμίδης, Τσανασίδης, Κετόγλου, Παπαδόπουλος, Πίτσης.

ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ: Ιωαννίδης, Χατζηιωάννου, Κουτσούκης, Νιογκάνα, Γιαννόπουλος, Μουρατίδης, Γιαγτσίδης, Λέκα, Αργυρόπουλος, Μουστάκας, Δημητρούσης.

Επαιξαν ακόμη οι: Ορφανίδης, Λίβας, Αντωνίου, Θυμιόπουλος Μουχτάρης, Σαμιώτης, Νίκου.

 

ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ - ΝΑΟΥΣΑ 3-1

Φιλική ήττα γνώρισε ο ΦΑΣ Νάουσας στην Κρύα Βρύση από τον Απόλλωνα στο τελευταίο πριν την έναρξη των αγώνων κυπέλλου που είναι προγραμματισμένοι για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 16 και 17 Σεπτεμβρίου.

Η γηπεδούχος ομάδα μπηκε δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε στο πρώτο ημίχρονο να προηγηθεί με 2-0 με γκολ που πέτυχαν ο Τσερίκου (6') και ο Ταουσιάδης (16').

Στην επανάληψη οι Ναουσαίοι προσπάθησαν να αντιδράσουν ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων όμως σε μια αντεπίθεση τους οι γηπεδούχοι πέτυχαν και τρίτο τέρμα με τον Γιόνδη στο 60'.

Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε πέντε λεπτά αργότερα στο 65' ο Τσακίρης.

Διαιτητής του αγώνα ηταν ο Κεσίσογλου (Ατζαμιδάκης - Ιτσόπουλος).

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ: Δουμουκτσίδης, Τσιρακίδης, Παπαδόπουλος, Γαβριηλίδης, Σέρα, Ξανθόπουλος, Τζίμας, Ταουσιάνης, Σαμαράς, Γιόνδης, Τσερίκου. Επαιξαν και οι: Μήτσκας, Κακούδης, Μιχαηλίδης, Σκοπέρδος, Φιλιππίδης, Νήρας, Μαντής, Παπαδόπουλος, Βέργος, Χατζηαλεξιάδης.

ΝΑΟΥΣΑ: Κωστογλίδης, Γιαννόπουλος, Τούφας, Αργυρίου, Βακαλίδης, Γεωργόπουλος, Τσιάμπας, Παπαδόπουλος, Παζαρτζίδης, Λογγινίδης, Τσακίρης.

Επαιξαν και οι: Κρίστι, Λαμπρίτσιος, Βασιλείου, Γιαννόπουλος, Τράιος, Πότσι, Γιαννόπουλος, Τέγος.

 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 2-1

Σε φιλικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου η Αλεξάνδρεια στο ΔΑΚ της πόλης νίκησε με 2-1 τον Εθνικό Γιαννιτσών.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα το γεγονός των τριών τερμάτων που επιτεύχθηκαν όλα στο τελευταίο 15λεπτο.

Ο φιλοξενούμενος Εθνικός προηγήθηκε στο σκορ στο 76' με αυτογκολ του Βλάχου με την Αλεξάνδρεια να ισοφαρίζει στο 87' με τον Τσιρίδη και στις καθυστερήσεις με γκολ του Κώστα Πιπιλιάρη να κάνει την πλήρη ανατροπή και να παίρνει την νίκη.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παζαρτζικλής (Σαββίδης - Ευθυμιάδης).

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: Τόλιος, Χλιαρόπουλος, Αλμπανίδης, Τασιόπουλος Α., Τσιρίδης, Κίρτσογλου, Σωτηράκης, Χασιώτης, Πιπιλιάρης Κ., Λίτσι, Πιπιλιάρης.

Επαιξαν και οι: Κύρου, Βολονάκης, Βλάχος, Τασιόπουλος, Παπαγεωργίου, Φωτεινός, Ριζόπουλος, Δημόπουλος, Γεωργακάκης.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής