breaking news Νέο

Η Κοινοπραξία Συνεταιρισμών Ο.Π. Ημαθίας και η Βιομηχανία Ζωοτροφών «ΕΛΒΙΖ» αποστέλλουν 50 τόνους ζωοτροφών στη Θεσσαλία

Η Κοινοπραξία Συνεταιρισμών Ο.Π. Ημαθίας και η Βιομηχανία Ζωοτροφών «ΕΛΒΙΖ» αποστέλλουν 50 τόνους ζωοτροφών στη Θεσσαλία

Η Κοινοπραξία Συνεταιρισμών Ο.Π. Ημαθίας μαζί με τη Βιομηχανία Ζωοτροφών «ΕΛΒΙΖ», θα αποστείλουν 50 τόνους ειδικής τροφής προβάτων ως βοήθεια στους Συνεταιρισμούς της Θεσσαλίας.

Συγκεκριμένα, μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινοπραξίας στην οποία μετέχουν οι Συνεταιρισμοί: Α.Σ. Νάουσας, ΑΣΕΠΟΠ Νάουσας, Α.Σ. Επισκοπής, ΑΣΟΠ Επισκοπής, Α.Σ. Βέροιας «Venus»,  Α.Σ. Ν. Αλιάκμων, Α.Σ. Μελίκης και  Α.Σ. Μέσης και του Προέδρου της Βιομηχανίας «ΕΛΒΙΖ», κ. Βασίλη Χαλκίδη θα αποσταλούν 50 τόνοι ζωοτροφών σε πέντε Συνεταιριστικές Οργανώσεις της Θεσσαλίας για να διανεμηθούν στους κτηνοτρόφους – μέλη τους, που επλήγησαν από τα πρόσφατα δυσμενή καιρικά φαινόμενα και τις πλημμύρες.

Οι εν λόγω ζωοτροφές αποφασίστηκε σε συνάντηση που έγινε στη Βιομηχανία, να παραχθούν και να είναι ειδικού τύπου για να συμβάλουν στη διατήρηση της ικανότητας γαλακτοπαραγωγής των προβάτων.

Η αποστολή θα γίνει τις αμέσως επόμενες μέρες, έτσι, ώστε να ανοίξει το οδικό δίκτυο και να καταστεί εφικτή η διανομή τους. Η πρωτοβουλία αυτή εκτιμάται ότι θα βρει μιμητές και από άλλες Συνεταιριστικές Οργανώσεις της χώρας, έτσι ώστε έμπρακτα να σταθούν όλοι μαζί δίπλα στους πληγέντες αγροτοκτηνοτρόφους της Θεσσαλίας.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής