breaking news Νέο

Α.Σ. «Μαρίνος Αντύπας» : Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

Α.Σ. «Μαρίνος Αντύπας» : Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

Το ΔΣ του αγροτικού συλλόγου Νάουσας Μαρίνος Αντύπας εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια  στις οικογένειες των συνανθρώπων μας που έχασαν τη ζωή τους από τις πλημμύρες.

Για μία ακόμη φορά, και ενώ ακόμη καπνιζει ο Εβρος από τη μεγάλη πυρκαγιά που άφησε νεκρούς και σχεδόν 1 εκ στρέμματα καμμένα, στη Θεσσαλία ολόκληρα χωριά πνίγηκαν,  άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους  πολλοί αγνοούνται εκατοντάδες εγκλωβισμένοι, χωρίς πόσιμο νερό, ρεύμα, φαγητό, εκτεθειμένοι στις μολύνσεις, εγκαταλελειμμένοι από  το κράτος.

Δεν μπορούν να κρυφτούν οι εγκληματικές ευθύνες της κυβέρνησης που υπολογίζει τις ανθρώπινες ζωές τις περιουσίες των λαϊκών οικογενειών και τα αναγκαία έργα υποδομής για την προστασία τους,,(αντιπλημμυρικά, αντιπυρικά, αντισεισμικά), με την λογική του κόστους-ωφελους, υλοποιώντας τη στρατηγική της ΕΕ και των οδηγιών της .

Καταγγέλλουμε τον ΕΛΓΑ  που ακόμη και μπροστά σε αυτή την ανείπωτη  τραγωδία  βάζει προσκόμματα  στην υποβολή δηλώσεων των ζημιών, τέλη, τακτοποίηση ασφαλιστικών εκκρεμοτήτων κά.

Καλούμε τους συναδέλφους να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους, δίνοντας ότι μπορούν από το υστέρημα τους για τους πληγέντες Θεσσαλούς συνανθρώπους μας, που δοκιμάζονται.

Τα είδη πρώτης ανάγκης συγκεντρώνονται καθημερινά από τις 9:00 πμ έως 13 μμ και 18 μμ έως 20 μμ στο Εργατικό Κέντρο Ημαθίας "Γιώργος βουτυράς" (πρώην Εργατικό Κέντρο Νάουσας)  Χριστοφόρου Λανάρα 56

Τα είδη είναι τα εξής

-Κουβέρτες , κλινοσκεπάσματα, μαξιλάρια,   υπνόσακοι

-εμφιαλωμένα νερά , χυμοί.

-συσκευασμένη τροφή έτοιμη για κατανάλωση  (κονσέρβες κομπόστες  κά)

-φρυγανιές-παξιμάδια, μπισκότα-κρουασάν-μπάρες δημητριακών- παστελια -γάλα σε σκόνη.

-είδη ατομικής υγιεινής (πάνες- μωρομάντηλα , σερβιέτες, χαρτικά, χαρτιά υγείας)

-φακούς

                  

Η διοίκηση


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής