breaking news Νέο

Έναρξη λειτουργίας τμημάτων Ευξείνου Λέσχης Βέροιας

Έναρξη λειτουργίας τμημάτων Ευξείνου Λέσχης Βέροιας

Με μεγάλη μας χαρά, ανακοινώνουμε την έναρξη της φετινής μας χρονιάς,μετά τις διακοπές του καλοκαιριού. Με περισσότερα ενεργά τμήματα, η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας, συνεχίζει να είναι πρωτοπόρος στη γνήσια διατήρηση και διάδοση της παράδοσής μας.

Στο Πνευματικό Πολιτιστικό Κέντρο μας την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023, στις 6 μ.μ.  θα πραγματοποιήσουμε  τον  αγιασμό  και  θα ξεκινήσουμε  τα  μαθήματα για μικρούς και μεγάλους, με  μια  απογευματινή  έκπληξη σε όσους παρευρεθούν.

Η ιστορία, τα όργανα που έπαιζαν οι πρόγονοι μας, η  διάλεκτος, η μουσική, το θέατρο, η λαογραφία και πολλά  ακόμη  που θα  μαθαίνουμε  όλη  τη  χρονιά   μόλις  άρχισε.

Τα δίδακτρα είναι συμβολικά και σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές.

            Οι εγγραφές άρχισαν στη Γραμματεία της λέσχης  και τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται στο Πνευματικό Πολιτιστικό Κέντρο της Λέσχης, στο Πανόραμα Βέροιας ( Λ. Πορφύρα 1). Τηλ. επικοινωνίας-ενημέρωσης : 2331072060 Κυριακή και  Πέμπτη,  Ώρες : 5-9 μ.μ. και 6973556255 (πρόεδρος) και  6984860096 (χοροδιδάσκαλος).

            Σας ευχόμαστε καλή εκπαιδευτική χρονιά με υγεία και σας περιμένουμε να σας γνωρίσουμε και να μας γνωρίσετε, μέσα από πλήθος δραστηριοτήτων που θα πραγματοποιήσουμε και αυτήν την χρονιά  όλοι μαζί, στη μεγάλη οικογένεια της λέσχης.

 

Με τιμή
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                                                   Η Γ. Γραμματέας
Καπουρτίδης Χαράλαμπος                              Τογκουσίδου Ευαγγελία


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής