breaking news Νέο

Τάσος Μπαρτζώκας : «Όλοι μαζί θα ξεπεράσουμε και αυτή τη μεγάλη δοκιμασία για την πατρίδα μας»

Τάσος Μπαρτζώκας : «Όλοι μαζί θα ξεπεράσουμε και αυτή τη μεγάλη δοκιμασία για την πατρίδα μας»

Με ομιλία του χθες στη Βουλή στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης, ο Τάσος Μπαρτζώκας έκανε αναφορά στην άμεση και γενναία βοήθεια που εξασφάλισε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Τόνισε, ότι για άλλη μία φορά το Κράτος στέκεται δίπλα σε όσους υποφέρουν από τις πρόσφατες πλημμύρες, επισημαίνοντας, ότι κανένας Έλληνας πολίτης δεν είναι μόνος του και σε αυτή τη δοκιμασία.

Μάλιστα, σε σχέση με το Νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης που υπερψηφίστηκε από την Ολομέλεια, ο Βουλευτής ανέφερε, ότι ενισχύεται, αναβαθμίζεται και εκσυγχρονίζεται η Δικαιοσύνη.

Επιπλέον, σχολίασε, πως η νέα Δικαστική Αστυνομία αναλαμβάνει τη φύλαξη των Δικαστηρίων, αποδεσμεύοντας έτσι ένα μεγάλο αριθμό Αστυνομικών, που θα επιστρέψουν στα κανονικά καθήκοντά τους, στη φύλαξη των πολιτών.

Ο Τάσος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε και στην προσπάθεια που γίνεται, ώστε να αποκτήσουμε ένα Δικαστικό σύστημα με λιγότερη γραφειοκρατία, περισσότερη ευελιξία, ταχύτητα και καλύτερες υπηρεσίες για όλους τους πολίτες.

 

Παρατίθεται link της σχετικής ομιλίας του Βουλευτή:

?si=KNHvj34vOM_aNX2l">?si=KNHvj34vOM_aNX2l


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής