breaking news Νέο

Έφυγε η πρώτη αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης για τη Θεσσαλία που συγκεντρώθηκε στο εργατικό κέντρο Ημαθίας

Έφυγε η πρώτη αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης για τη Θεσσαλία που συγκεντρώθηκε στο εργατικό κέντρο Ημαθίας

                Έφυγε η πρώτη αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης για τη Θεσσαλία που συγκεντρώθηκε στο εργατικό κέντρο Ημαθίας «Γιώργος Βουτυράς» (πρώην Εργατικό Κέντρο Νάουσας). Η ανταπόκριση ήταν άμεση τόσο από το λαό της Νάουσας, όσο και από τα χωριά, εργαζόμενους και σωματεία και από τη Βέροια, τους βιοπαλαιστές αγρότες και αυτοαπασχολούμενους, με αποτέλεσμα να γεμίσει ο χώρος του Εργατικού Κέντρου !

Αποδείχτηκε ότι η εργατική αλληλεγγύη αποτελεί «δύναμη πυρός», αποκούμπι για τους εργαζόμενους και το λαό ,  της Θεσσαλίας που βρέθηκε αντιμέτωπος με ένα κράτος ανίκανο να προστατεύσει τις ζωές και τις περιουσίες του.

Η αλληλεγγύη στο λαό της Θεσσαλίας  συνεχίζεται  με τη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης στο Εργατικό Κέντρο,  καθώς και με την αποστολή που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου στη Λάρισα για να «βοηθήσουμε με τα ίδια μας τα χέρια να ξελασπώσει η Θεσσαλία» !

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνία πραγματοποιείται στα τηλ : 2332022230-6947914759.

Επόμενη μάχη την Πέμπτη 21 του Σεπτέμβρη στην απεργία ενάντια στο αντεργατικό νομοσχέδιο έκτρωμα που φέρνει η κυβέρνηση για ψήφιση στη Βουλή με το απεργιακό ραντεβού να είναι στις 10:30 στην Κεντρική Πλατεία στη Νάουσα και στις 10:30 στην Πλατεία Δημαρχείου στη Βέροια.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής