breaking news Νέο

Γ' Εθνική : Παλικαρίσια ισοπαλία της ΒΕΡΟΙΑΣ

  • Γ' Εθνική : Παλικαρίσια ισοπαλία της ΒΕΡΟΙΑΣ
  • Γ' Εθνική : Παλικαρίσια ισοπαλία της ΒΕΡΟΙΑΣ
  • Γ' Εθνική : Παλικαρίσια ισοπαλία της ΒΕΡΟΙΑΣ
  • Γ' Εθνική : Παλικαρίσια ισοπαλία της ΒΕΡΟΙΑΣ

Πρεμιέρα την περασμένη Κυριακή το απόγευμα στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, με τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής και την ΒΕΡΟΙΑ στις άδειες από θεατές κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου, αφού η άδεια που δόθηκε για την διεξαγωγή του αγώνα, αλλά και όσων ακολουθήσουν, αν δεν αλλάξει κάτι, είναι ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ, επειδή το κεντρικό γήπεδο του Δήμου της Βέροιας, δεν πληροί τις προϋποθέσεις πυρασφάλειας!!

Αποτέλεσμα να προσέλθουν φίλαθλοι στο γήπεδο, αφού δεν το γνώριζαν, δεν τους είχε κοινοποιηθεί νωρίτερα και να μην τους επιτραπεί να μπούνε μέσα…

Ένα ακόμη περιστατικό, από τα τόσα περίεργα, που συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια στο ποδόσφαιρο της Ημαθίας!!

Από το αγωνιστικό κομμάτι του παιχνιδιού, κρατάμε την προσπάθεια και το πάθος των νεαρών παικτών του Αντώνη Παπατζίκου να διαψεύσουν τους καλοθελητές που βιάστηκαν να τους αμφισβητήσουν. Η ΒΕΡΟΙΑ αυτή τη στιγμή διαθέτει μια πλειάδα νεαρών ποδοσφαιριστών που μπορούν να στηρίξουν την νέα προσπάθεια, αρκεί να μπλολιαστούν με τρεις -τέσσερις ακομη έμπειρους, όχι βέβαια του ίδιου ποδοσφαιρικού επιπέδου με αυτούς, αλλά παίκτες που θα κάνουν την διαφορά. Και αυτοί οι ποδοσφαιριστές υπάρχουν στην Ημαθία, δεν χρειάζεται να τους αναζητήσεις σε άλλες περιοχές και στο εξωτερικό. Μακριά από την ΒΕΡΟΙΑ που χτίζεται με νέα υλικά, η μεγαλομανία που φοριέται σαν γιορτινό ρούχο, σε μια μερίδα παραγόντων!!

Οι πιτσιρικάδες της ΒΕΡΟΙΑΣ μπήκαν με ενθουσιασμό στο παιχνίδι και παρότι ο έμπειρος αντίπαλος απείλησε πρώτος στο 5ο λεπτό με μακρινό σουτ του Τσακίρη που δεν αιφνιδίασε τον Καντιμοίρη και στο 15ο με κεφαλιά του Σιμιγδαλά που απέκρουσε με υπεράνταση και πάλι ο τερματοφύλακς της ΒΕΡΟΙΑΣ, κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ στο 22' στην πρώτη αξιόλογη επιθετική τους προσπάθεια. Ο Γρατσιάνος μπήκε από αριστερά και την κατάλληλη στιγμή έσπασε την μπάλα στον Κετόγλου που με δεύτερη προσπάθεια (το πρώτο σουτ αποκρούστηκε από τον Ναθαηλίδη, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας της Επανομής.

Η απάντηση των φιλοξενουμένων ήταν άμεση. Δύο λεπτά αργότερα στο 24' ο Καντιμοίρης απέκρουσε σε κόρνερ σουτ του Προύντση. Το κόρνερ εκτελέστηκε με τον Σιμιγδαλά, στο δεύτερο δοκάρι δίχως πίεση αυτή τη φορά να νικάει τον τερματοφύλακα της ΒΕΡΟΙΑΣ και να ισοφαρίζει σε 1-1.

Στο πρώτο μέρος η ΒΕΡΟΙΑ είχε την ευκαιρία να ξαναπάρει προβάδισμα στο σκορ, όμως το σουτ του Τούφα που είχε αντικαταστήσει τον άτυχο Βασιλειάδη, που τραυματίστηκε  και αποχώρησε, έφυγε ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια της εστίας της Επανομής.

Στο δεύτερο μισό του αγώνα οι φιλοξενούμενοι είχαν περισσότερο χρόνο στην κατοχή τους την μπάλα, όμως οι ευκαιρίες για γκολ που δημιούργησαν ήταν ελάχιστες, με τον Καντιμοίρη να φωνάζει «παρών», οπότε χρειάστηκε και το παιχνίδι τελικά να λήγει ισόπαλο 1-1.

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Τσίντζας (Σφυρής - Αγγελόπουλος) από την ΕΠΣ Θεσσαλίας.

 

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

 ΒΕΡΟΙΑ (Αντώνης Παπατζίκος): Καντιμοίρης, Χαβιαρόπουλος, Κουτσούκης, Γαλόπουλος, Παναγιωτίδης, Τερζής, Ντόγος, Βασιλειάδης (13’ λ.τ. Τούφας), Λαφάρας (71’ Αδαμίδης), Κετόγλου (46’ Μιχαηλίδης), Γράτσιανος (67’ Βασιλακάκης).

ΑΝΑΓ. ΕΠΑΝΟΜΗΣ (Γιάννης Μπαλασάς): Ναθαναηλίδης, Νταντάμης, Ταουσάνης, Μαντζανάς, Τιοπανίδης, Τσακιρίδης (71’ Σαλεπτσής), Προύντσης (89’ Κατελούζος), Ματακίδης, Μπαλασάς, Κιλιντάρης (56’ Μπόικα), Συμιγδαλάς.

 

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ - ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ 5-0

Πρεμιέρα με το αριστερό έκανε ο Μ. Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, χάνοντας στην Ξάνθη από τον Αρη Αβάτου με 5-0, κάτι που έφερε και την παραίτητη του προπονητή του Τάκη Τσακαλίδη.

Όπως φανερώνει και το μέγεθος του σκορ η γηπεδούχος ομάδα ήταν μια κλάση καλύτερη από την αντίπαλό της και δίκαια πήρε την νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Ο Αρης Αβάτου κατάφερε να προηγηθεί με τρία τέρματα στο πρώτο ημίχρονο, γκολ μάλιστα που πέτυχε μέσα σε 12 λεπτά, όλα με το Σαπανίδη (28', 29', 40').

Στην επανάληψη ξεκίνησε με γκολ (48' Κοντογιαννίδης) για τον Πεντεζίδη να διαμορφώνει το τελικό 5-0 στο 70'.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Σιουμπάρος (Μποϊτσο-Παυλίδης) από την ΕΠΣ Δράμας.

 

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

 ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ: Θεοδοσιάδης, Λεωντσάκος, Τενεκές, Κουτσούμπας (46′ λ.τρ. Σίνης), Χασάνογλου (75′ Παπαχρήστου), Βασιλάκης, Τσαπάρης (57′ Κοτόπουλος) Ψεμματάς (57′ Πεντεζίδης), Αναγνωστόπουλος, Σαμπανίδης, Κοντογιαννίδης (57′ Γιώτης).

ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ: Ιωαννίδης, Μουστάκας, Δημητρούσης (70' Τζαλίλης), Τριανταφυλλίδης (46' Νίκου), Γιαννόπουλος, Γιαγτζίδης, Μουρατίδης, Νιογκάνα, Λέκα (87' Χατζηιωάννου), Καραγιάννης (46' Σούκιας), Σαμιώτης (46' Θυμιόπουλος).

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΒΕΡΟΙΑ - Επανομή   1-1

Αρης Αβάτου - Αγία Μαρινα        5-0

Ορεστιάδα - ΠΑΟΚ Κρηστώνης  5-0

Θερμαικός Θέρμης - Αγγελοχώρι         1-0

Χανιώτη - Πανθρακικός      0-1

Νίκη Ευκαρπίας - Μηχανιώνας   1-3

Παραλίμνιο - Δόξα Δράμας          2-1

Χρυσούπολη - Αρης Πετεινού    4-0

Καβάλα - Αετός Βαρβάρας (αναβολή)

 

Γράφει ο Νίκος Καμπούρης


ΒΕΡΟΙΑ
ΒΕΡΟΙΑ
Αγία Μαρίνα

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής