breaking news Νέο

Εορτή της Υψώσεως Τιμίου Σταυρού στο Γηροκομείο Βέροιας

  • Εορτή της Υψώσεως Τιμίου Σταυρού στο Γηροκομείο Βέροιας
  • Εορτή της Υψώσεως Τιμίου Σταυρού στο Γηροκομείο Βέροιας

Την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023 τελέσθηκε με κατάνυξη  στον Ιερό Ναό του Γηροκομείου Βέροιας, ο οποίος και είναι αφιερωμένος στην Ύψωση του Τιμίου Σταυρού, Θεία Λειτουργία  από τον Ιερέα π.Καλλίνικο Λιμνιώτη, τηρώντας απο ολους τα μέτρα πρόληψης και προστασίας για τους Ηλικιωμένους ενάντια στον Cocid19. 

Τις ακολουθίες τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Βέροιας κ.Κων/νος Βοργιαζίδης, ο Υποδιοικητής της 1ης Μεραρχίας Πεζικού  κ.Λίοντας Π. ,ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος της Περιφέρειας Ενότητα Ημαθίας και Περιφερειακός Σύμβουλος Ημαθίας κ.Στέργιος Μουρτζίλας, οι αντιδήμαρχοι  και υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δ.Ε.Βέροιας κ.Καλλίστρατος Γρηγοριάδης και κ.Τσαχουρίδης Αλέξανδρος και ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Ε.Βέροιας κ.Βασίλης Κωνσταντινόπουλος, ο Αντιπρόεδρος  του Επιμελητηρίου Ημαθίας κ.Γιάγκογλου Αναστάσιος , το Δ.Σ. και τα Μέλη του Ερυθρού Σταυρού Παράρτημα Ημαθίας καθώς και πλήθος κόσμου με φίλους, συνδρομητές και δωρητές του Γηροκομείου Βέροιας.

Μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας το Δ.Σ. του Αδελφάτου Γηροκομείου Βέροιας παρέθεσε σε όλους τους συμμετέχοντες στον εορτασμό δεξίωση στον εξωτερικό χώρο  του Γηροκομείου Βέροιας.

 

Εκ της Δ/νσεως του Γηροκομείου Βέροιας.   


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής