breaking news Νέο

Ο πρόεδρος του Μ. Αλεξάνδρου Αγίας Μαρίνας: Γι' αυτό χάλασε η συνεργασία με τον ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ

Ο πρόεδρος του Μ. Αλεξάνδρου Αγίας Μαρίνας: Γι' αυτό χάλασε η συνεργασία με τον ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ

Τρία περίπου 24ωρα πριν η ομάδα του μπει στον αγωνιστικό χώρο για την πρώτη σέντρα του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής, που είναι και η πρώτη στην ιστορία της, σε επίπεδο Εθνικής κατηγοριας ο πρόεδρος και βασικός της χρηματοδότης τα τελευταία χρόνια κ. Ανδρέας Καλαϊτζίδης, σε προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στα γραφεία της της ομάδας του αναφέρθηκε στο σίριαλ της επικείμενης συνεργασίας του με τον ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ που παίχθηκε το περασμένο καλοκαίρι ενω επιγραμματική υπήρξε η αναφορά του όσον αφορά τον στόχο της ομάδας του, της οποίας αυτή τη στιγμή το ρόστερ αποτελείται από 23 ποδοσφαιριστές (18 από την περιοχή της Ημαθίας και 5 από την Θεσσαλονίκη).

Στόχος του Μ. Αλεξάνδρου Αγίας Μαρίνας που θα ενισχυθεί με 3-4 ακόμη έμπειρους ποδοσφαιριστές όπως υποστήριξε ήταν και παραμενει η παραμονή στην Γ' Εθνική.

Οπως όμως ήδη αναφέραμε το μεγαλύτερο μέρος της συνέντευξης του κ. Καλαϊτζίδη αφορουσε τις επαφές με τους ανθρώπους του ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ, για επικείμενη συνεργασία των δυο ομάδων με κύριο μέλημα την ενίσχυση του ρόστερ της ΒΕΡΟΙΑΣ με έμπειρους και καταξιωμένους ποδοσφαιριστές με σκοπό να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα ενω η ομάδα του η Αγία Μαρίνα θα στηρίζονται σε νεαρούς κατ' εξοχή ποδοσφαιριστές που θα προέρχονταν από τα τμήματα υποδομής της ΒΕΡΟΙΑΣ.

Ο κύκλος των συζητήσεων οπως αποκάλυψε ο κ. Καλαϊτζίδης, ξεκίνησε πριν ακόμη φανεί στο προσκήνιο ο σημερινός πρόεδρος του ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ κ. Αγάπιος Αναστασιάδης επι εποχής Αχιλλέα Μπίκα. Συζητήσεις για συνεργασία των δυο ομάδων, που τελικά διεκόπησαν με την απόφαση του πρωην μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ να αποχωρήσει από το ποδόσφαιρο.

Το θέμα της συνεργασίας των δυο ομάδων επανήλθε στο προσκήνιο όταν έγινε γνωστό οτι η ΒΕΡΟΙΑ δεν μπορεί να παίξει στην Α' κατηγορία παρά μόνο στην Γ' Εθνική. Εγινε μια πρώτη συνάντηση με τον κ. Αναστασιάδη, ο οποίος είναι προσωπικός μου φίλος, στην οποία μου ζήτησαν 3-4 έμπειρους παίκτες που ήδη η ομάδα μου είχε αποκτήσει στη μεταγραφική περίοδο. Τους απάντησα οτι αυτοί δεν αρκούν για να δυναμώσει η ΒΕΡΟΙΑ ενω θα αποδυναμωθεί η Αγία Μαρίνα, με κίνδυνο να υποβιβαστούν και οι δυο ομάδες στο τέλος της χρονιάς στο τοπικό πρωτάθλημα.

Ακολούθησαν αλλα δυο ραντεβου, στα οποία αποφασίστηκε τελικά να μετακινηθούν έξι έμπειροι παίκτες από την Αγία Μαρίνα και παράλληλα κάποιοι νεαροί από τα τμήματα υποδομής της ΒΕΡΟΙΑΣ να ακολουθήσουν αντίθεση διαδρομή, για να πάρουν και εμπειρίες από το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, ενω στις εκλογές που θα προκηρύσσονταν τον Ιανουάριο τέσσερα από τα δέκα μέλη του ΔΣ του ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ θα προέρχονταν από την ομάδα της Αγίας Μαρίνας, με πρόεδρο τον κ. Αναστασιάδη και αντιπρόεδρο εμένα. Και η συμφωνία θα διατυπώνονταν σε ένα ιδιωτικό συμφωνητικό για να δεσμεύει και τις δυο πλευρές.

Οταν αργότερα συμβουλεύθηκα τον νομικό μου σύμβουλο ομως κ. Μπακάλη που είναι στο πανελ και θα σας το επιβεβαιώσει με εξήγησε ότι το ιδιωτικό συμφωνητικό αυτόδεν έχει καμιά νομική ισχύ, παρά μόνο ηθική. Αυτή ήταν και η τελευταία προσπάθεια για να βρεθεί "η χρυση τομή" να συνεργαστούν οι δυο ομάδες για το καλό του ποδοσφαίρου της περιοχής μας.

Να σημειωθεί οτι κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου ο κ. Καλαϊτζίδης μίλησε επανειλημμένα για κακούς συμβουλάτορες του προέδρου του ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ του κ. Αναστασιάδη που στην ουσία με τις εισηγήσεις τους έβαζαν εμπόδια στη συνεργασία των δυο πλευρών.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής