breaking news Νέο

Επισκέπτριες Υγείας εν δράσει!

  • Επισκέπτριες Υγείας εν δράσει!
  • Επισκέπτριες Υγείας εν δράσει!
  • Επισκέπτριες Υγείας εν δράσει!
  • Επισκέπτριες Υγείας εν δράσει!

Το μήνυμα για την ανάγκη προληπτικού ελέγχου Υγείας, για να έχουμε υψηλή ποιότητα ζωής και μακροζωϊα, έστειλαν το πρωί της Δευτέρας, 18 Σεπτεμβρίου, οι επισκέπτριες Υγείας του Νοσοκομείου Βέροιας, σε μια ενημερωτική καμπάνια που διοργάνωσαν στην πλατεία Δημαρχείου Βέροιας, με αφορμή την ημέρα Επισκέπτη Υγείας. Ενημέρωσαν τους διερχόμενους με διανομή σχετικών φυλλαδίων, που αναλύουν σε ποιές προληπτικές εξετάσεις και με ποιά συχνότητα πρέπει να υποβάλλονται, ανάλογα με την ηλικία και το φύλο κάθε ατόμου, καθώς και την αξία του εμβολιασμού και ποιά εμβόλια μπορεί να κάνει ο ενήλικας.

Η δράση για την προαγωγή της υγείας προσέλκυσε το ενδιαφέρον και πολλοί ήταν οι πολίτες που σταμάτησαν στο σταντ, που είχε στηθεί στην πλατεία, έλαβαν τα φυλλάδια και ενημερώθηκαν αναλυτικότερα από τις Επισκέπτριες Υγείας για συγκεκριμένα προβλήματα υγείας, προδιαθεσικούς παράγοντες, κληρονομικό ιστορικό κ.α.

Ο προληπτικός έλεγχος δεν οδηγεί στη διάγνωση όλων των νοσημάτων, αλλά σίγουρα μπορεί να βοηθήσει στην έγκαιρη διάγνωση ορισμένων από τα σημαντικότερα και συχνότερα από αυτά!


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής