breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Τελικά ο Μητσοτάκης θα μας σώσει, αδέρφια. Μιλάμε για τη λαϊκή μάσα από τα σούπερ μάρκετ, που έτσι και βήξει ο καπιταλισμός στη Γερμανία, φουσκώνουν τα προϊόντα τους στην Ελλάδα.

Σωτηρία πρώτη : Τα σούπερ μάρκετ με κύκλο εργασιών άνω των 90 εκατ. ευρώ υποχρεούνται να κοινοποιούν τις τιμές λιανικής στα φρούτα και λαχανικά.

Θα ξαναμπούν τα καρτελάκια, τα οποία υπάρχουν, με τις τιμές του καλαθιού του νοικοκυριού. Στην είσοδο δε οι μαρκετάδες θα δίνουν στους καταναλωτές ειδικούς μεγεθυντικούς φακούς ή και τηλεσκόπια, για να μπορούν να δουν τις προσφορές.

Και άντε όλα αυτά καλά. Αλλά να μπει application στα κινητά, στο οποίο οι πολίτες θα καταγγέλλουν τις επιχειρήσεις για αισχροκέρδεια, λιγάκι του...αντιχρίστου μας φαίνεται.

Γιατί το κινητό έχει τσιπάκι και θα μπορούν άνετα οι επιχειρηματίες να σε εντοπίζουν και να σου φουσκώνουν τις τιμές στο ταμείο.

 

Και μέσα σε όλα αυτά, ας απολαύσουμε το τελευταίο σαββατοκύριακο του Σεπτέμβρη με καλοκαιρία. 

Από Δευτέρα έρχονται βροχές και καταιγίδες. Ευχές από όλους μας να μη χτυπήσει ξανά την πολύπαθη Θεσσαλία η επόμενη κακοκαιρία.

Οπότε πάμε γερά για κανά μπανάκι στη Μεθώνη, μετά συνοδείας καλαμαρακίου και μπόλικου ψωμιού. Οι σαλάτες απαγορεύονται, αφού κοστίζουν ακριβότερα και από τα στέικς.


καλάθι του νοικοκυριού
application στα κινητά
καλοκαιρία
καλαμαράκια
σαλάτα

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής