breaking news Νέο

Κ. Παλουκίδης : «Οραματιζόμαστε το δήμο των ανοικτών δρόμων και οριζόντων»

Κ. Παλουκίδης : «Οραματιζόμαστε το δήμο των ανοικτών δρόμων και οριζόντων»

Είχα την ευκαιρία να συναντηθώ με τον Περιφερειάρχη Κεντρ. Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα και τον θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Δικτύων Πάρη Μπίλια, στην τελετή θεμελίωσης του Διοικητηρίου, που βρίσκεται στην είσοδο της πόλης από την Εγνατία οδό.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσοι συνετέλεσαν ώστε να γίνει το όνειρο του Διοικητηρίου πράξη και πρωτίστως  στον Αντιπεριφερειάρχη μας Κώστα Καλαιτζίδη που εργάσθηκε αθόρυβα και ακούραστα όλα αυτά τα χρόνια για την πραγματοποίηση του σπουδαίου αυτού έργου για το δήμο μας και για ολόκληρη την Ημαθία.

Ο κ. Τζιτζικώστας ανακοίνωσε μεταξύ άλλων, ότι είναι έτοιμες οι μελέτες για την ολοκλήρωση του κάθετου άξονα Βέροιας-Σκύδρας. Αυτόν τον άξονα για τον οποίο η διοίκηση του δήμου Βέροιας διαφωνεί με το «κούμπωμά» του στην Εγνατία, λειτουργώντας ως τροχοπέδη στην εξέλιξή του, προβάλλοντας αναχρονιστικά επιχειρήματα που δεν στέκουν σε μια σύγχρονη κοινωνία.

Όραμα του συνδυασμού μας είναι όχι απλά η ολοκλήρωση (όσο γίνεται πιο γρήγορα) του κάθετου άξονα αλλά και η συνέχιση του δρόμου μέχρι τη Βεργίνα, ώστε να αναδείξουμε τον ιστορικό τόπο και τον πολιτιστικό πλούτο  των αρχαίων Αιγών και της περιοχής.

Αυτήν τη Βέροια θέλουμε, αυτό το δήμο οραματιζόμαστε.

 Το δήμο των ανοικτών δρόμων και οριζόντων.

Όχι ένα κλειστό κλαμπ εσωστρέφειας και μετριότητας, που επαίρεται για το παραγόμενο τίποτα!


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής