breaking news Νέο

Την Αστυνομία και την Πυροσβεστική επισκέφτηκε ο Β. Κωνσταντινόπουλος

  • Την Αστυνομία και την Πυροσβεστική επισκέφτηκε ο Β. Κωνσταντινόπουλος
  • Την Αστυνομία και την Πυροσβεστική επισκέφτηκε ο Β. Κωνσταντινόπουλος
  • Την Αστυνομία και την Πυροσβεστική επισκέφτηκε ο Β. Κωνσταντινόπουλος

Αυτές τις ημέρες στα πλαίσια της ενημέρωσης, ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Βέροιας που πρέπει να γνωρίζει τι γίνεται στην Κοινότητα, επισκέφθηκα την αστυνομία και την Πυροσβεστική Βέροιας. 

Στην Αστυνομία με υποδέχθηκε ο Ταξίαρχος Γεώργιος Αδαμίδης και με ενημέρωσε ενδελεχώς για  τα  θέματα που αφορούν την κοινότητα. Στη συνέχεια  συναντήθηκα με τα συνδικαλιστικά στελέχη και με ενημέρωσαν για την Κατάσταση   Και τα προβλήματα του Προσωπικού.  Σε γενικές γραμμές τα πράγματα είναι θετικά και ήταν και πολύ θετικό το άνοιγμα της σχολής Αστυνομίας στην Ναουσα, όμως το άνοιγμα δεν συνοδεύτηκε από προσλήψεις προσωπικού η μεταθέσεις μετακινήσεις  από την Αθήνα  στη Βεροια με συνέπεια να  μεγαλώνει το πρόβλημα της   Έλλειψης προσωπικού σε σημείο επικίνδυνο!!!

Στην Πυροσβεστική με υποδέχθηκε ο Διοικητής του Νομου Κουβακάς Αλέξανδρος και συζητήσαμε ενδελεχώς για την παρούσα κατάσταση  η οποία είναι καλή!!! 

Στη συνέχεια συνομίλησα με αξιωματικούς και πυροσβέστες και από ότι προέκυψε το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η  έλλειψη προσωπικού , αφού η υπηρεσία βοηθάει συνεχώς με κλιμάκια σε άλλους νομούς με αποτέλεσμα να υπάρχει πολλές φορές εξουθένωση του προσωπικού και να κόβονται ακόμη και οι προγραμματισμένες άδειες με ότι  αυτό συνεπάγεται!!! 

Επιπροσθέτως μου προτάθηκε σπο τα στελέχη να ξαναδημιουργηθεί ξανά το κλιμάκιο που ήταν στη Βεργίνα, κάτι που ειναι υπέρ απαραίτητο  για την καλύτερη προστασία του Αρχαιολογικού Χώρου και των  Πιερίων Ορεων !!!  Αυτή η λύση που είναι εφικτή δίνει πολλά πλεονεκτήματα  αφού δοκιμάστηκε παλιά με μεγάλη επιτυχία !!!

Θα πρέπει όλοι λοιπόν Βουλευτές , Περιφέρεια Δήμος να βοηθήσουμε σε αυτή την κατεύθυνση έτσι ώστε να έχουμε ξανά το κλιμάκιο πυροσβεστικής στη  Βεργίνα !!! 


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής