breaking news Νέο

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη Παντελεήμονα από σήμερα έως και την 1η Οκτωβρίου

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη Παντελεήμονα από σήμερα έως και την 1η Οκτωβρίου

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονας σήμερα Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου στις 7:00 μ.μ. στο πνευματικό κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως μας (Βενιζέλου 29, 1ος όροφος) θα τελέσει Αγιασμό για την έναρξη των μαθημάτων του Κοινωνικού Φροντιστηρίου της Ιεράς Μητροπόλεως.

 

Την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει στη σειρά των ομιλιών «Επισκοπικός Λόγος» και θα αναπτύξει το θέμα: «Ἡ ἐν Χριστῷ ζωή γεννᾶται μέσα στήν ψυχή μας» μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και το ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

 

Την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου το βράδυ, κατόπιν αδελφικής προσκλήσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλου θα μεταβεί στην Κοζάνη, όπου θα προεξάρχει στην Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης ενώπιον της Τιμίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου, η οποία θα μεταφερθεί από την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου του Αγίου Όρους.

 

Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό του Αγίου Αλεξάνδρου στην Αλεξάνδρεια για την εορτή του Οσίου Ιωάννου του Κουκουζέλους.

 

Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου στις 11:30 π.μ. θα τελέσει Αγιασμό και θα ομιλήσει στην ΓΕΧΑ Βεροίας.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής