breaking news Νέο

Αγιασμός για την έναρξη των μαθημάτων του Κοινωνικού Φροντιστηρίου της Ιεράς μας Μητροπόλεως

  • Αγιασμός για την έναρξη των μαθημάτων του Κοινωνικού Φροντιστηρίου της Ιεράς μας Μητροπόλεως
  • Αγιασμός για την έναρξη των μαθημάτων του Κοινωνικού Φροντιστηρίου της Ιεράς μας Μητροπόλεως

Το απόγευμα της Τετάρτης, 27 Σεπτεμβρίου, στο πνευματικό κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων τέλεσε Αγιασμό για την έναρξη των μαθημάτων του Κοινωνικού Φροντιστηρίου της Ιεράς Μητροπόλεως.

Σκοπός του Κοινωνικού Φροντιστηρίου της Αποστολικής μας Μητροπόλεως είναι η δωρεάν ενισχυτική (φροντιστηριακή) διδασκαλία σχολικών μαθημάτων σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου. Το Φροντιστήριο της Μητροπόλεώς μας ιδρύθηκε από τον Ποιμενάρχη μας το 1996 και από τότε συνεχίζει μέχρι σήμερα τη δράση και την προσφορά του.

Εκτός από τα σχολικά μαθήματα (Αρχαία Ελληνικά, Νέα Ελληνικά, Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία, Βιολογία) τα παιδιά μπορούν να μάθουν Ξένες Γλώσσες (Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά), ενώ το διδακτικό προσωπικό αποτελείται από εθελοντές Καθηγητές και Καθηγήτριες που προσφέρουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους.

Την περασμένη σχολική χρονιά 2022-2023 πολλοί μαθητές του κοινωνικού φροντιστηρίου της Μητροπόλεως μας εισήλθαν στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα και πέτυχαν στις εξετάσεις επιπέδου Proficiency και Lower.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής