breaking news Νέο

Βιογραφικό σημείωμα του υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου Χαράλαμπου Σ. Τσιφλίδη

Βιογραφικό σημείωμα του υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου Χαράλαμπου Σ. Τσιφλίδη

Είμαι ο Τσιφλίδης Σ. Χαράλαμπος, ιδιοκτήτης της Εταιρίας Φυλάξεων & Συστημάτων Ασφαλείας "T.S.S.-SECURITY" με πολυάριθμο προσωπικό και Πανελλαδική κάλυψη, είμαι Καθηγητής Ενηλίκων σε (Κ.Ε.Κ. & Ι.Ε.Κ.) και Σύμβουλος Ασφαλείας με ένα από τα ποιο πλούσια βιογραφικά της Ευρώπης με Πτυχία, Εκπαιδεύσεις και Σεμινάρια.

Είμαι εθελοντής Διασώστης, όπως και Εκπαιδευτής Εθελοντικών ομάδων ανά την Ελλάδα, είμαι εκπαιδευτικός 24 χρόνια σε σώματα ασφαλείας, Πιστοποιημένος από 7 Υπουργεία και φορείς του κράτους.

Γεννήθηκα στην Γερμανία, στο Νόις, πόλη του Ντίσελντορφ και προέρχομαι από μετανάστες γονείς. Από μικρή ηλικία έδειξα ενδιαφέρον για τον αθλητισμό, όπου ασχολήθηκα επαγγελματικά με αυτόν. Σήμερα είμαι παντρεμένος και πατέρας 2 μεγάλων παιδιών  τα οποία σπουδάζουν. Είμαι ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας εδώ και 27 έτη, όπου με την εμπιστοσύνη σας φυλάσσω τόσα χρόνια τις επιχειρήσεις, τα εργοστάσια και τις οικίες σας, δίνοντας δουλεία σε πολλές οικογένειες του τόπου μας, ζω και εργάζομαι στην πόλη της Βέροιας και της Θεσσαλονίκης.

Ζητώ για ακόμη μια φορά την ψήφο εμπιστοσύνης σας, για να αλλάξουμε όλοι μαζί αυτό τον τόπο προς το καλύτερο.

Όραμα μου, είναι ένα καλύτερο αύριο σε μία κοινωνία που θα μπορεί να προσφέρει βέβαιο μέλλον και προκοπή στα παιδιά μας. 

Ασχολούμαι ενεργά με τα κοινά, τα πολιτιστικά δρώμενα και θέλω να προσφέρω τα μέγιστα για το καλύτερο της κοινωνίας μας. 


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής