breaking news Νέο

Ολοκλήρωση χρηματοδοτούμενων προγραμμάτων κατάρτισης ανέργων

Ολοκλήρωση χρηματοδοτούμενων προγραμμάτων κατάρτισης ανέργων

Με την απονομή των πτυχίων ολοκληρώθηκαν τα προγράμματα κατάρτισης 60 καταρτιζομένων στο πλαίσιο της πράξης: «Συμβουλευτική, κατάρτιση και πιστοποίηση δεξιοτήτων ανέργων» (ΤΑΠΤΟΚ/ΠΑΑ/ΕΠΑΛΘ) στην Ημαθία.

Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε από την Αναπτυξιακή Ημαθίας Α.Ε ως δικαιούχο του έργου, σε συνεργασία με τον ανάδοχο φορέα το ΚΔΒΜ «ΓΝΩΣΗ Α.Ε.». 

Στην απονομή παραβρέθηκε ο Πρόεδρος της ΑΝ.ΗΜΑ. Α.Ε. κ. Θεόφιλος Τεληγιαννίδης, και ο Βασίλης Λυκοστράτης νόμιμος εκπρόσωπος του ΚΔΒΜ «ΓΝΩΣΗ Α.Ε.».

Ο κ. Τεληγιαννίδης ευχαρίστησε τους ωφελούμενους του προγράμματος για τη συμμετοχή τους και τη συνεργασία τους και υποσχέθηκε τη συνέχιση των προσπαθειών για την εύρεση κονδυλίων για υλοποίηση παρόμοιων δράσεων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ωφελούμενοι του προγράμματος ήταν κάτοικοι Τοπικών Κοινοτήτων, καλύπτοντας χωρικά σχεδόν το σύνολο της Π.Ε. Ημαθίας. Είχαν έτσι για πρώτη φορά την ευκαιρία να συμμετέχουν σε τέτοιου είδους δράσεις.

Οι ωφελούμενοι άνεργοι παρακολούθησαν επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης σε 3 γνωστικά αντικείμενα διάρκειας 120 ωρών ανά πρόγραμμα (80 ώρες θεωρία και 40 ώρες πρακτική – case study):

Ειδικότερα.

  • ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ MARKETING ΤΡΟΦΙΜΩΝ 
  • ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ/ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ
  • ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΟ SOCIAL MEDIA MARKETING - ΧΡΗΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΜΕΣΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ

 

Ο Πρόεδρος Δ.Σ. της ΑΝ.ΗΜΑ. Α.Ε.

Τεληγιαννίδης Θεόφιλος


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής