breaking news Νέο

Συρμούλα Τζήμα-Τόπη : «Για την Ημαθία που θέλουμε και μας αξίζει»

Συρμούλα Τζήμα-Τόπη : «Για την Ημαθία που θέλουμε και μας αξίζει»

Σελιώτισσα στην καταγωγή, από πατέρα, η Συρμούλα Τζήμα-Τόπη, αγαπάει την παράδοση, τα ήθη και τα έθιμα της βλάχικης φυλής. Μαζί με τον άντρα της, Θανάση Τόπη, φροντίζουν να μιλάνε τη γλώσσα και να τη μεταφέρουν στα δυο τους παιδιά.

Η Συρμούλα, πετυχημένη αντιδήμαρχος Παιδείας με το συνδυασμό της Γεωργίας Μπατσαρά, με ένα πλούσιο βιογραφικό στις σπουδές της, υπηρετεί επί δέκα χρόνια την πρωτοβάθμια τοπική αυτοδιοίκηση, πρώτη σε ψήφους, το 2014 με τον Κώστα Καραπαναγιωτίδη στη δημοτική κοινότητα Βέροιας και επίσης πρώτη  δημοτική σύμβουλος με τη Γεωργία Μπατσαρά.

Πολλές οι δραστηριότητες της ανήσυχης Συρμούλας (την αποκαλούν όλοι με το μικρό της) στην ιδιαίτερα δύσκολη αντιδημαρχία, τις οποίες μας παρουσίασε το μεσημέρι της Τρίτης, 3ης Οκτωβρίου, στη web tv της ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ, σε παράλληλη μετάδοση από το Ράδιο Αιχμή-102,8 (τη συνέντευξη μπορείτε να την παρακολουθήσετε στο youtube και στο site μας www.imerisia-ver.gr).

 

Γιατί διεκδικεί της εκλογή της ως υποψήφια στην περιφερειακή ενότητα της Ημαθίας, με το συνδυασμό «Αλληλεγγύη» του Απόστολου Τζιτζικώστα;

Τι μπορεί να προσφέρει στην Ημαθία με μια σειρά προτάσεων που παρουσίασε στη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα;

Άκρως ενδιαφέρουσες οι απαντήσεις της Συρμούλας παρακολουθήστε τις στη συνέντευξη που μας παραχώρησε.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι η Συρμούλα Τζήμα-Τόπη έδωσε και δίνει μέχρι τελευταία στιγμή πριν την Κυριακή, 8η Οκτωβρίου, όταν ανοίξουν οι κάλπες, ένα μοναδικό αγώνα. Πηγαίνοντας σε όλα τα χωριά και τις πόλεις της Ημαθίας. Με σοβαρότητα και συνέπεια.

Αναμένοντας την επιβράβευση της εκλογής της. Θα είναι μεταξύ των τριών περιφερειακών συμβούλων της παράταξης Τζιτζικώστα;

Η ίδια δήλωσε αισιόδοξη, χωρίς εφησυχασμό.

Μότο της ; «Για την Ημαθία που θέλουμε και μας αξίζει».

 

Θόδωρος Ελευθεριάδης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής