breaking news Νέο

Το αδιαχώρητο της τελευταίας Κυριακής της Αποκριάς στη Νάουσα και η ικανοποίηση του δημάρχου!

  • Το αδιαχώρητο της τελευταίας Κυριακής της Αποκριάς στη Νάουσα και η ικανοποίηση του δημάρχου!
  • Το αδιαχώρητο της τελευταίας Κυριακής της Αποκριάς στη Νάουσα και η ικανοποίηση του δημάρχου!

«Χιλιάδες κόσμου από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό τίμησαν με την παρουσία τους και γλέντησαν με την ψυχή τους μαζί μας στη Ναουσαίικη Αποκριά. Με το δρώμενό μας να σαγηνεύει και να δημιουργεί νέους μύστες της παράδοσης, τα λαογραφικά μας συγκροτήματα να παρασέρνουν τον κόσμο σε χορούς  κυκλικούς, το ξινόμαυρο και τις τοπικές γεύσεις να κερδίζουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους, η Αποκριά μας ανέδειξε την εικόνα της νέας Νάουσας, που ανοίγει την αγκαλιά της και υποδέχεται τους επισκέπτες της, νιώθοντας σίγουρη για τον εαυτό της.
ΥΓ 1: Η σημερινή κοσμοσυρροή είναι αποτέλεσμα της εξωστρέφειας, που χαρακτηρίζει τη διοίκηση του Δήμου και κοπιώδους δουλειάς των τελευταίων ετών.
ΥΓ 2: Ευχαριστώ τον Περιφερειάρχη μας, τους βουλευτές μας, τον Αντιπεριφερειάρχη, τους εντεταλμένους του Κινέζου Πρέσβη, το Στρατηγό της Μεραρχίας, το Διοικητή της Β' μοίρας καταδρομών, τον Αστυνομικό Διευθυντή Ημαθίας, τους δημάρχους Έδεσσας και Δέλτα, καθώς και τους χιλιάδες επισκέπτες, που γιόρτασαν μαζί μας». Με αυτή του την ανάρτηση ο δήμαρχος Νάουσας κ. Νίκος Κουτσογιάννης εκφράζει την ικανοποίησή του για το αδιαχώρητο που υπήρξε στην πόλη του, την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς. Οι επισκέπτες πάρα πολλοί (σ.σ. ευτυχώς η τοπική αστυνομία ξέρει να μετρά κανονικά και όχι όπως οι αντίστοιχες σε...Θεσσαλονίκη και Αθήνα στα συλλαλητήρια!!!) και μέχρι αργά το βράδυ, ενώ στον κόμβο του ΣΣΝ, αλλά και στην έξοδο στον κόμβο της Πατρίδας, τα αυτοκίνητα κινούνταν σε...κομβόι. Προφανώς και ο καλός καιρός έπαιξε σημαντικό ρόλο στην κοσμοσυρροή, αλλά και η προβολή που υπήρξε ήταν σε υψηλά επίπεδα. Και του χρόνου με υγεία λοιπόν.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής