breaking news Νέο

Νέες πρωτιές για το Μπριτζ της Βέροιας

  • Νέες πρωτιές για το Μπριτζ της Βέροιας
  • Νέες πρωτιές για το Μπριτζ της Βέροιας

Στις 29 Σεπτεμβρίου - 01 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ομάδων.

Ο όμιλος της Βέροιας συμμετείχε για πρώτη φορά (καθώς είναι η πρώτη διοργάνωση μετά τον Covid) με 2 ομάδες, στις κατηγορίες 1-6 (Νικολαΐδου Χρυσούλα, Παπαρουσόπουλος Γιώργος, Ζευγαρόπουλος Λάζαρος, Οικονομίδης Κώστας) και 1-11 (Χατζηλάμπρου Κατερίνα, Κούγκας Μέρκος, Καϊσερλής Χρήστος, Κούγκα Έφη, Γαλιάτσος Γιάννης).

Η αποστολή της ΣΛΕΜΒ πέτυχε το απόλυτο, καθώς κατέκτησε την 1η θέση και στα δύο τουρνουά, ανεβαίνοντας εθνική κατηγορία!

 

Η διοργάνωση της ΕΟΜ (Ελληνική Ομοσπονδία Μπριτζ) έγινε γνωστή για τους λάθος λόγους, καθώς ενώ ήταν σε εξέλιξη, με πάνω από 1000 μπριτζέρ από όλη την Ελλάδα στο ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ, δόθηκε εντολή για εκκένωση του χώρου (το γνωστό θέμα της επικαιρότητας με το πρόβλημα στατικότητας των στεγάστρων του Καλατράβα). Οι διοργανωτές λειτούργησαν άψογα, ο αγώνας διακόπηκε, ο κόσμος βγήκε με απόλυτη ασφάλεια και στη συνέχεια στήθηκε μια μεγάλη επιχείρηση, με τη βοήθεια αρκετών εθελοντών αθλητών του μπριτζ, για να μεταφερθεί η διοργάνωση στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά το απόγευμα του Σαββάτου.

 

Αν θέλετε κι εσείς να γνωρίσετε το Μπριτζ, ξεκινάει νέος κύκλος μαθημάτων στην Βέροια και σε όλη την Ελλάδα.

Πρώτη συνάντηση: Σάββατο 21 Οκτωβρίου, 18:00μμ, στην Παστέρ 1 (Ισόγειο)

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής:


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής