breaking news Νέο

Δήλωση του υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου Χαράλαμπου Σ. Τσιφλίδη

Δήλωση του υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου Χαράλαμπου Σ. Τσιφλίδη

Είμαι Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Συνδυασμό ΣΥΝ-εργασία τού κυρίου ΒΑΣΙΛΗ ΡΟΚΟΥ, ένα άτομο με τρία Πανεπιστημιακά Πτυχία στα 34 έτη του. Όλοι σας λίγο ή πολύ με γνωρίζεται, ζητάω έμπρακτα την ψήφο σας για να αλλάξουμε όλοι μαζί αυτόν τον τόπο προς το καλύτερο, το χρωστάμε στα παιδιά μας. Βαρέθηκα ποιά τα ίδια άτομα, τα ίδια πρόσωπα τα οποία υπονομεύουν το μυαλό μας νομίζοντας ότι εμείς δεν καταλαβαίνουμε το τι πραγματικά συμβαίνει και το πως μας μεταχειρίζονται. Φτάνει ποιά, αρκετά με αυτούς που πιστεύουν ότι η καρέκλα τους ανήκει, ικανοποιώντας αιτήματα μονάχα δικών τους ατόμων και όχι του συνόλου όπως θα έπρεπε. Γιατί να σας πρωτομιλήσω, για μέτρα που δεν προμελετήσανε ποτέ, με αποτέλεσμα η Ημαθία να ρημάζει κλείνοντας δεκάδες μαγαζιά και μεταναστεύοντας εκατοντάδες κόσμος, συρρικνώνοντας τον Νομό μας, ο κάμπος επίσης έχει πληγεί και ρημάζει, αυτή την στιγμή αν υπάρξει μία ισχυρή βροχόπτωση θα κινδυνεύει επίσης να βυθιστεί με πλημύρες γιατί δεν υπάρχουν υποδομές όπως αποδεικνύεται και από άλλους νομούς. Ως ενεργός πολίτης όπως όλοι εσείς, έτσι κι εγώ θέλω αυτός ο ιστορικός τόπος της Μακεδονίας  μας να μείνει ζωντανός και να προοδεύσει. Προσωπικά δεν μπορώ να βλέπω άτομα χωρίς γνώσεις, χωρίς ουσία, να θυμούνται κάθε φορά που έρχονται οι εκλογές τον κόσμο, πηγαίνοντας σε πανηγύρια και χορούς λέγοντας παχιά λόγια για να πείσουν ποιους, αυτούς που ούτε καν ξέρουν ότι υπάρχουν γιατί τους άφησαν στο έλεος και τώρα τάζουν πράγματα για να κερδίσουν ακόμα μία ως εξασφαλισμένη πενταετία.

ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ! ! ! ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΙΑ, δεν κουραστήκατε να ακούτε υποσχέσεις και να σας εμπαίζουν θεωρώντας ότι είστε υποδεέστεροι. Προσωπικά βαρέθηκα την υποκρισία την κοροϊδία και την υπονόμευση. Πιστεύω πραγματικά ότι ήρθε η δική μας ώρα, η ώρα της αλλαγής σκυτάλης, της αλλαγής σκηνικού με άτομα όμως σοβαρά, σπουδαγμένα με γνώσεις και πτυχία, έτοιμα να υλοποιήσουν έργο, γιατί διδάχτηκαν την τεχνική και τον τρόπο της εφαρμογής των έργων.

Ψηφίστε όλοι εμάς τους ανεξάρτητους του Συνδυασμού  ‘’ΣΥΝ-εργασία’’  για μία περιφέρεια που όλοι οι πολίτες θα είναι ίσοι και όλοι θα εισακούγονται. Το μέλλον της Ημαθίας είναι μόνο στα δικά σας χέρια. Δείξτε με την ψήφο σας ότι μπορείτε να αλλάξετε το παλιό κατεστημένο με νέο σκηνικό, με νέα πρόσωπα, νέους ανθρώπους με γνώσεις, νέες απόψεις και αντιλήψεις, με νέα και σοβαρά προγράμματα εφαρμόσιμα για μια καλύτερη κοινωνία για όλους μας και όχι για μερικούς βολεμένους που ανήκουν σε μία μόνο παράταξη.

Με σεβασμό προς όλους εσάς, ζητώ την ψήφο εμπιστοσύνης σας, για να αλλάξω τον τόπο μας προς το καλύτερο.

ΤΣΙΦΛΙΔΗΣ Σ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ - ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ - ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ  ΔΙΑΣΩΣΤΗΣ


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής