breaking news Νέο

Σπουδαία νίκη του Ζαφειράκη στο χάντμπολ

Σπουδαία νίκη του Ζαφειράκη στο χάντμπολ

            Σπουδαία νίκη πέτυχε ο Ζαφειράκης, εκτός έδρας, επί της Πυλαίας με σκορ 23-29! Στον εξαιρετικό αγώνα που διεξήχθη στο γήπεδο της Μίκρας, στη Θεσσαλονίκη, η ομάδα της πόλης μας επέβαλε τους ρυθμούς της από την αρχή, μη αφήνοντας την Πυλαία να διεκδικήσει κάτι παραπάνω από το ματς.

            Ο Ζαφειράκης, που μέχρι στιγμής μετρά 2 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, χαρακτηρίζεται από αθηναϊκές εφημερίδες ως “η ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος”, καθώς όχι μόνο κέρδισε σε όλες τις αναμετρήσεις του μέχρι σήμερα, αλλά η αγωνιστική εικόνα είναι εξαιρετική και πολλά υποσχόμενη. Συνυπολογίζοντας πως πρόκειται για την μοναδική ομάδα του πρωταθλήματος της Α1’ χωρίς αλλοδαπούς αθλητές και με κύριο κορμό της τους Ναουσαίους χαντμπολίστες η καλή αγωνιστική εικόνα είναι διπλά ευχάριστη!

            Όσον αφορά τον αγώνα με την Πυλαία, οι αθλητές του Ζαφειράκη είχαν εξαρχής πολύ καλή  αγωνιστική εικόνα. Προηγήθηκαν  με 13-7 στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο αντιμετώπισαν στα ίσα την Πυλαία που ανέβασε ρυθμούς και δεν δυσκολεύτηκαν να φτάσουν στη νίκη με τελικό σκορ 23-29.

            Το ερχόμενο Σάββατο στις 4 μ.μ. η ομάδα της πόλης μας αγωνίζεται, εντός έδρας, στο ΔΑΚ Νάουσας, όπου υποδέχεται την ομάδα του Διομήδη Άργους θέλοντας να συνεχίσει το επιτυχημένο σερί της μέχρι τώρα πορείας της.

            Το πολύ ευχάριστο, είναι πως λύθηκε το πρόβλημα με το πιστοποιητικό πυρασφάλειας του κλειστού γηπέδου της πόλης μας κι έτσι θα μπορέσει ο φίλαθλος κόσμος να απολαύσει από κοντά, για πρώτη φορά φέτος, την ομάδα του Ζαφειράκη.

            Με δεδομένο ότι ο προηγούμενος αγώνας στη Νάουσα, διεξήχθη χωρίς κόσμο, πράγμα πολύ δυσάρεστο για όλους, η διοίκηση του Ζαφειράκη ευχαριστεί όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Νάουσας που “έτρεξαν” και λύθηκε το πρόβλημα αυτό το συντομότερο και δεν χάθηκε έτσι κι άλλο εντός έδρας παιχνίδι.

            Επομένως το Σάββατο 7/10, στις 4 μ.μ., ας βρεθούμε όλοι στο πλευρό της ομάδα μας! Μας περιμένουν οι αθλητές να τους στηρίξουμε κι εμείς περιμένουμε να τους απολαύσουμε από κοντά!


Tα πεντάλεπτα: 1-2, 3-5, 4-6, 7-9, 7-11, 7-13 (ημιχρ.), 11-16, 13-19, 16-21, 18-23, 20-26, 23-29

Πυλαία (Ανανιάδης): Μοισίγεφ, Παλάσκας 3, Αντωνιάδης 4, Καραγκιοζόπουλος 6, Κουκμίσης, Τσορτέκης 3, Ορφανουδάκης, Βαρδάκας 2, Μπίλιας, Αλεξανδρίδης 1, Καβουσανάκης 1, Κυριακίδης, Δ. Τριανταφυλλίδης 2, Τ. Τριανταφυλλίδης 1, Θεολόγης, Τζέλη.

Ζαφειράκης (Δεληγιάννης): Μπόλας, Τζουβάρας, Τσαγκέρας 2, Θεοδωρόπουλος 7, Μπουμπουλέντρας, Μπάρμπας, Μισαηλίδης, Ρότζιος 5, Αθανασιάδης, Αποστολίδης 3, Σαράφης, Γεωργιάδης, Βαφείδης 2, Τσάτσας 2, Φερλαχίδης, Λόλας 8.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής