breaking news Νέο

Γ' Εθνική : Άξιζαν κάτι περισσότερο

Γ' Εθνική :  Άξιζαν κάτι περισσότερο

Τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής, τα παιχνίδια της οποίας πραγματοποιήθηκαν εμβόλιμα την περασμένη Τετάρτη, με την ΒΕΡΟΙΑ αλλά και την Αγία Μαρίνα να παρουσιάζουν ένα καλύτερο από τα προηγούμενα πρόσωπo, που όμως δεν στάθηκε ικανό να αποτρέψει την ήττα.

Έτσι η ΒΕΡΟΙΑ, ύστερα από τέσσερα παιχνίδια, με έναν βαθμό ισοβαθμεί στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης και η Αγία Μαρίνα με έναν βαθμό περισσότερο βρίσκεται ένα σκαλοπατι πιο πάνω παρέα με την Επανομή.

Το μόνο θετικό από την τελευταία αγωνιστική είναι η αγωνιστική βελτίωση, που παρουσίασαν οι δύο εκπρόσωποι μας στην Γ' Εθνική.

 

ΑΓΓΕΛΟΧΩΡΙ - ΒΕΡΟΙΑ 2-1

Η ΒΕΡΟΙΑ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και στο 3' μόλις λεπτό ο Μελικιώτης βρήκε δίχτυα, όμως το γκολ δεν μέτρησε, αφού ο διαιτητής είδε επιθετικό φάουλ.

Στην επόμενη φάση σκόραραν οι γηπεδούχοι. Συγκεκριμένα ο Μεταϊ βρέθηκε με την μπάλα στα πόδια μέσα στην περιοχή του Καντιμοίρη και με ψύχραιμο πλασέ άνοιξε το σκορ.

Η ΒΕΡΟΙΑ προσπάθησε να αντιδράσει, είχε τρεις καλές ευκαιρίες για γκολ. Στο 11' με σουτ του Ντόγου, στο 25' με κεφαλιά του Τζημογιάννη, στο 26' με το τακουνάκι του Μιχαηλίδη και στο 27' με εκτέλεσεη φάουλ του Ντόγου, στις οποίες όμως βρήκε σε πλήρη ετοιμότητα τον τερματοφύλακα της γηπεδούχου ομάδας Κουτζαβασίλη και δεν κατάφερε να τις αξιοποιήσει.

Στο 31' και στην δεύτερη ευκαιρία του Α' ημιχρόνου το Αγγελοχώρι κατάφερε να κάνει δύο τα τέρματά του και πάλι με τον Μεταϊ, που νίκησε τον Καντιμοίρη με διπλή προσπάθεια (η πρώτη βρήκε το δεξί κάθετο δοκάρι και επέστρεψε στον αγωνιστικό χώρο).

Στην εκπνοή του α' ημιχρόνου η ΒΕΡΟΙΑ κατάφερε να μειώσει το σκορ σε 2-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ντόγου και να ξαναμπεί στο παιχνίδι.

Στην επανάληψη η ΒΕΡΟΙΑ προσπάθησε να γυρίσει το αποτέλεσμα δίχως όμως τελικά να το καταφέρει.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Χρυσέλης (Σκούτας - Χρυσαϊδης) της ΕΠΣ Χαλκιδικής.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

AΓΓΕΛΟΧΩΡΙ: Κουτζαβασίλης, Θεολόγου, Θεοδωρίδης, Λιάπης, Πολύζας, Νικολίτσας, Μετάι, Κατσέλης, Δεληχατζής (46’ Σύρπης), Φράγκος, Μουράτη.

ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Γράτσιανος (26’ Γιαγτζίδης), Χοχλιούρος (46’ Βασιλακάκης), Τζημογιάννης, Παναγιωτίδης (70’ Κετόγλου), Τζόρνταν, Ντόγος, Κουτσούκης, Μεληκιώτης (26’ λ.τ. Λαφάρας), Μιχαηλίδης (79’ Ντέλλας), Χατζηπάντος.

 

ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ - ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ 0-1

Άδικη ήττα γνώρισε ο Μ. Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας από τον Ορέστη Ορεστιάδας, σε ένα παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Διαβατού. Η ομάδα της Ημαθίας, κυρίως στο α' ημίχρονο δημιούργησε αρκετές φάσεις για γκολ, τις οποίες όμως δεν κατάφερε να αξιοποιήσει, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα με ένα γκολ που δέχθηκε στο 23' από τον Πασχαλίδη.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παπαδόπουλος (Αλμπάντης - Γιατσίδης) από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑ: Ιωαννίδης, Αναστασιάδης, Ράδης, Καραγιάννης, Γιαννόπουλος, Γιαγτζίδης, Τσαλίλης, Σαμιώτης, Ακένα, Δημητρούσης, Σο.

ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ: Θεμελής, Τσιγγελίδης, Λιάνας, Λαζαρίδης, Πασχαλίδης, Σταματόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Μαδένης, Κουντούρης, Γκιντίδης, Μιλοβάνοβιτς.

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Αγγελοχώρι - ΒΕΡΟΙΑ        2-1

Αγία Μαρίνα - Ορεστιάδα   0-1

Πανθρακικός - Ευκαρπία   0-0

Δόξα Δράμας - Αρης Πετεινού    2-1

Αετός Βαρβάρας - Χρυσούπολη 1-2

Μηχανιώνα - Παραλίμνιο    2-1

Επανομή - Καβάλα    0-1

Αρης Αβάτου - Θέρμη         1-2

ΠΑΟΚ - Κρηστώνης - Χανιώτη   0-2


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής