breaking news Νέο

Μήνυμα του υποψήφιου Δημάρχου Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη

Μήνυμα του υποψήφιου Δημάρχου Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη

Σήμερα, είναι περισσότερο αναγκαίο από ποτέ, η Βέροια να έχει μία ηγεσία ευθύνης, οράματος, σοβαρότητας και εμπειρίας για τη διεκδίκηση των στόχων της.

Τις εβδομάδες που προηγήθηκαν οι Βεροιώτες, κάτοικοι της πόλης και των χωριών μας, είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τις προγραμματικές μας θέσεις και να αξιολογήσουν τις προτάσεις μας.

Παραθέσαμε τη σειρά των υλοποιημένων έργων στη Βέροια και τις Δημοτικές Ενότητες. Βρεθήκαμε δίπλα στους ανθρώπους της υπαίθρου, όπως πράττουμε πάντα, και αφουγκραστήκαμε τις αγωνίες τους.

Μιλήσαμε για την αξιοπιστία μας και την αποφασιστικότητά μας για καίρια ζητήματα του Δήμου μας. Για τη σταθερότητα και την πολιτική συνέχεια που έχει δοκιμαστεί.

Την Κυριακή όλοι θα κρίνουν την υπευθυνότητά μας και τις δυνατότητες να συνεχίσουμε το έργο μας, για το μέλλον της Βέροιας.

Απέναντι στις δύσκολες εποχές και τις μεγάλες προκλήσεις του αύριο, ο Δήμαρχος οφείλει να αξιοποιεί ανθρώπους σε θέσεις ευθύνης, σεβόμενος τις Δημοκρατικές αξίες.

Συνθέσαμε ένα ψηφοδέλτιο χωρίς «ταμπέλες», αποτελούμενο από ανθρώπους έντιμους και καθαρούς, οι οποίοι θα κληθούν να υπηρετήσουν επάξια την Τοπική Αυτοδιοίκηση Α’ βαθμού.

Από την επόμενη μέρα των εκλογών θα κληθούμε να εφαρμόσουμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για μία σύγχρονη πόλη. Για τη βελτίωση και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των δημοτών, με όραμα, για όλες τις κοινωνικές ομάδες του πληθυσμού.

Όλα τα χρόνια βρίσκομαι κοντά στους πολίτες και τα προβλήματά τους. Με το γραφείο μου πάντα ανοιχτό για όλους και όλες σας. Ζητώ να συνεχίσουμε την κοινή μας πορεία για ένα ισχυρό και σταθερό μέλλον της Βέροιας.

 

Κώστας Βοργιαζίδης

Υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας

 

#συνεχίζουμε_ακόμα_πιο_ψηλά

#ΔΡΑΣΗ_ΜΕ_ΓΝΩΣΗ

#ΒΟΡΓΙΑΖΙΔΗΣ_ΚΩΣΤΑΣ


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής