breaking news Νέο

Με 8 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει αύριο, Τρίτη, η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Αλεξάνδρειας

Με 8 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει αύριο, Τρίτη, η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Αλεξάνδρειας

Kαλείστε στην τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα δια ζώσης, σύμφωνα με την εγκύκλιο 374/39135/30-5-2022, την 10η Οκτωβρίου 2023 ημέρα Τρίτη και ώρα 13:30, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Κατάρτιση σχεδίου 11ης Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2023.

2. Έγκριση ή μη του υπ΄αριθ. 18777/27-09-2023 πρακτικού (3ο πρακτικό) της Επιτροπής Διαγωνισμού για την «Προμήθεια κάδων απορριμμάτων για τις ανάγκες του Δήμου Αλεξάνδρειας για το έτος 2021».

3. Λήψη απόφασης παροχής γνωμοδότησης για την με αριθμό 67/2023 διαταγή πληρωμής του Ειρηνοδικείου Αλεξάνδρειας (αφορά υπόθεση Ευαγ….. Κουκ…).

4. Λήψη απόφασης για ορισμό δικηγόρου παράστασης ενώπιον του Μονομελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Βέροιας, (αφορά υπόθεση Ειρ…. Κιτσ….. ).

5. Λήψη απόφασης για ορισμό δικηγόρου παράστασης ενώπιον του Μονομελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Βέροιας, (αφορά υπόθεση Δημ….. Μπαν….. ).

6. Λήψη απόφασης για ορισμό δικηγόρου παράστασης ενώπιον του Διοικητικού Εφετείου Θεσσαλονίκης, (αφορά υπόθεση αγωγής της εταιρείας ΙΜΠΕΞ…. ΑΒΕΕΕ).

7. Έγκριση εκτός έδρας κίνησης οχήματος του Δήμου Αλεξάνδρειας.

8. Έγκριση εκτός έδρας κίνησης οχήματος του Δήμου Αλεξάνδρειας.

 

Ο Πρόεδρος
της Οικονομικής Επιτροπής

Γκυρίνης Παναγιώτης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής