breaking news Νέο

Αρχιερατικός Εσπερινός και επίδοση διοριστηρίων στους συνεργάτες του κατηχητικού έργου της Ιεράς μας Μητροπόλεως

Αρχιερατικός Εσπερινός και επίδοση διοριστηρίων στους συνεργάτες του κατηχητικού έργου της Ιεράς μας Μητροπόλεως

Το εσπέρας της Παρασκευής, 6ης Οκτωβρίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων χοροστάτησε στον Εσπερινό στον Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά του Ιατρού στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας, για τους κατηχητές, τους κυκλάρχες και τους συνεργάτες του Γραφείου Ποιμαντικής Διακονίας της Μητροπόλεως μας.

Ο Ποιμενάρχης μας κ. Παντελεήμων στο τέλος του Εσπερινού ανέγνωσε ευχή για την έναρξη της νέας κατηχητικής χρονιάς και εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς όσους για ακόμη μία χρονιά θα στελεχώσουν τα κατηχητικά τμήματα των ενοριών της Μητροπόλεως μας. 

Στη συνέχεια μίλησε ο υπεύθυνος των κατηχητικών συνάξεων Αρχιμ. Παύλος Σταματάς, ο οποίος έδωσε οδηγίες για τη νέα κατηχητική χρονιά, και ο Αρχιμ. Διονύσιος Ανθόπουλος, ο οποίος για ακόμη μία χρονιά συνέγραψε και επιμελήθηκε το βιβλίο κατήχησης που φέτος έχει ως θέμα: «Από τη ζωή του Κυρίου μας Ιησού», που ανέπτυξε το περιεχόμενο και τη θεματολογία του.

Στο τέλος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Παντελεήμων επέδωσε στους κατηχητές και τους υπευθύνους των κύκλων μελέτης Αγίας Γραφής τα διοριστήρια για τη νέα κατηχητική χρονιά.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής