breaking news Νέο

Γ' Εθνική: Στο ίδιο έργο θεατές

  • Γ' Εθνική: Στο ίδιο έργο θεατές
  • Γ' Εθνική: Στο ίδιο έργο θεατές

Σε έναν ακόμη εκτός έδρας αγώνα της για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής ο Ν.Π.Σ. ΒΕΡΟΙΑ έχασε με «κατεβασμένα τα χέρια», καθώς από το πρώτο ημίχρονο βρίσκονταν πίσω στο σκορ με τρια γκολ διαφορά, με αντίπαλο τον Απόλλωνα Παραλιμνίου. Ετσι πέντε αγωνιστικές μετά την πρεμιέρα βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, παρέα με τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης έχοντας μόλις έναν βαθμό, αυτόν που απέσπασε στον πρώτο του αγώνα με αντίπαλο την Αναγέννηση Επανομής.

Στο Σαββατιάτικο παιχνίδι με αντίπαλο τον Απόλλωνα Παραλιμνίου, βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 14' στην πρώτη οργανωμένη επίσκεψη του αντιπάλου τoυ στα καρέ του Καντιμοίρη, όταν ο Καρυοφίλης εκμεταλλεύτηκε σέντρα του Κιουτσεκτίδη και ανενόχλητος στο ύψος της μικρής περιοχής με κεφαλιά έγραψε το 1-0. Στο 33' και ενώ προηγουμένως στο 21' η ΒΕΡΟΙΑ είχε απειλήσει με παραβίαση την εστία του Απόλλωνα, με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντόγου (η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ), η γηπεδούχος έκανε το 2-0. Ο Παναγιωτίδης έχασε την μπάλα έξω από την μεγάλη περιοχή της ομάδας του (οι παίκτες της ΒΕΡΟΙΑΣ διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον διαιτητή, υποστηρίζοντας ότι προηγήθηκε επιθετικό φάουλ), η οποία κατέληξε στον Πέτρου που σε θέση τετ-α-τετ με τον Καντιμοίρη δεν δυσκολεύτηκε να την στείλει στα δίχτυα.

Στο 44' και στην τρίτη επικίνδυνη επίσκεψή τους στα καρέ της ΒΕΡΟΙΑΣ, οι ποδοσφαιριστές της γηπεδούχου ομάδας με κεφαλιά του Κουτζαβασιλη, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, έγραψαν το 3-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, καθώς στην επανάληψη έπεσε ο ρυθμός του παιχνιδιού.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Δημητριάδης (Τσιρωνά - Τζημόπουλος) από την ΕΠΣ Χαλκιδικής.

ΟΙ ΣΥΝΘΣΕΙΣ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ: Γκαϊδατζάκης, Κιουτσεκτσιδης (75’ Καλουπτσής), Τσομαχασβιλι, Κουτζαβασιλης (75’ Κυριαλλάνης), Ζαβερδας, Τζαμπέγια, Γκούμας (57’ Τσιάτρης), Γιαννόπουλος (75’ Τίτης), Καρυοφύλλης, Πέτρου (57’ Τσιάτρης), Τσιμίκας.

ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Γιαγτζιδης (46’ Τερζής), Βασιλακάκης (46’ Τούφας), Τζημογιάννης, Τζόρνταν, Ντόγος, Κουτσούκης, Χατζηπάντος (82’ Καφτηράνης), Γράτσιανος (46’ Λαφάρας), Μιχαηλίδης (54’ Αδαμίδης), Παναγιωτίδης.

 

AΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 0-1

Ήττα για τον Μ. Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας που έχασε στο γήπεδο του Διαβατού από τον φιλόδοξο φέτος και πιο έμπειρο Πανθρακικό με 0-1. Η ομάδα της Ημαθίας που γνώρισε την δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας ήττα της στο πρωτάθλημα, πάλεψε το παιχνίδι και θα μπορούσε να πάρει τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας, αν οι παίκτες της ήταν πιο ψύχραιμοι στην τελική τους προσπάθεια. Το γκολ που έκρινε το αποτέλεσμα του αγώνα σημειώθηκε στο 58' με σουτ του Βάσκου μέσα από την περιοχή.

Μετά το γκολ η γηπεδούχος ομάδα, πίεσε κατά διαστήματα τον αντίπαλό της, δημιούργησε δύο τρεις επικίνδυνες φάσεις στα καρέ του Πανθρακικού, τις οποίες όμως δεν κατάφερε να αξιοποιήσει. Ετσι το τελευταίο σφύριγμα του κ. Παγώνη (Χατζηβασιλείου - Κλεισιάρης) από την ΕΠΣ Μακεδονίας, βρήκε τους παίκτες της φιλοξενούμενης ομάδας να πανηγυρίζουν μια δύσκολη νίκη και τους γηπεδούχους να μετρανε την τρίτη τους ήττα στο πρωτάθλημα, έχοντας συγκεντρώσει μόλις 2 βαθμούς (δύο ισοπαλίες), ύστερα από 5 αγώνες.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ:  Ιωαννίδης, Γιαννόπουλος, Ράδης, Γιαγτζίδης (60′ Ζούρκος), Καραγιάννης, Σαμιώτης (35′ Μουστάκας), Λέκα (78′ Νίκου), Ακένα, Αναστασιάδης, Νιογκάνα, Σούκιας.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ : Παϊτέρης, Καλογρανάς (86′ Σαπναράς), Λαρέα, Σίλβα, Πεχλιβανόπουλος, Αντωνιάδης (52′ Στοΐνοβιτς), Βάσκος, Γιαννακιτσίδης (86′ Χακάν), Παυλίδης (67′ Παχούμης), Ρούμπιες (86′ Σμαλής), Κωσταρέλης.

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (2ος όμιλος)

Παραλίμνιο - ΒΕΡΟΙΑ         3-0

Αγία Μαρίνα - Πανθρακικός        0-1

Καβάλα - Νίκη Ευκαρπίας  4-1

Επανομή - Αγγελοχώρι      1-2

Μηχανιώνα - ΠΑΟΚ Κρηστώνης          1-0

Δόξα Δράμας - Ορεστιάδα  0-0

Αετός Βαρβάρας - Αρης Αβάτου 1-4

Χρυσούπολη - Α.Ο. Χανιώτη      2-0

Αρης Πετεινού - Θέρμη       0-2


Αγία Μαρίνα

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής