breaking news Νέο

Δήλωση του Θεόφιλου Κορωνά σχετικά με το αποτέλεσμα των εκλογών

Δήλωση του Θεόφιλου Κορωνά σχετικά με το αποτέλεσμα των εκλογών

Πάντα μετά από μια ήττα δεν μπορεί παρά να επικρατεί μια πικρία και μια ανησυχία για το τι θα μπορούσε να γίνει καλύτερα, ώστε το αποτέλεσμα να ήταν διαφορετικό. Αυτό που κρατάμε και κρατώ αρχικά είναι η δημιουργία μιας νέας δημοτικής ομάδας, που από την θέση της αντιπολίτευσης  θα δώσει μάχες για να βελτιωθεί η καθημερινότητα στον δήμο Βέροιας και για να μπει ο δήμος μας σε μια τροχιά ανάπτυξης επιτέλους. Οι δημοτικοί σύμβουλοι, που εκλέχθηκαν από την δημοτική μας παράταξη, αποτελούν τον δίαυλο έκφρασης όλων των υπολοίπων υποψηφίων μας κι όλων των ψηφοφόρων που μας τίμησαν με την ψήφο τους.

 

Υπάρχει βέβαια κι ο χρόνος για αυτοκριτική, κυρίως θεωρώ για το γεγονός ότι δεν κατορθώσαμε και δεν κατόρθωσα προσωπικά ένα μεγάλο μέρος των συνδημοτών μας, που παραμένει  δυσαρεστήμενο από την δημοτική αρχή να μην συμπορευθεί μαζί μας και να προτιμήσει μαζικά να απέχει.

 

Συνεχάρη τηλεφωνικά χθες το βράδυ,τον κο Βοργιαζιδη για την νίκη του συνδυασμού του.

 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συνδημότες μας που μας τίμησαν με την ψήφο τους. Οφείλω πρωτίστως όμως, ένα τεράστιο προσωπικό ευχαριστώ στις υποψήφιες και στους υποψηφίους τους συνδυασμού μας, καθώς δώσαμε μαζί  ένα έντιμο και δυνατό αγώνα και θέλω να τους διαβεβαιώσω για το εξής: Εμείς τώρα ξεκινάμε και χτίζουμε από σήμερα τις βάσεις για την επόμενη ημέρα, το πρώτο βήμα έγινε, δυστυχώς δεν ήταν το «άλμα» που εμείς αναμέναμε, όμως  κοιτάμε και πάμε μπροστά.

 

Σας ευχαριστώ από καρδιάς όλες και όλους.

 

Θεόφιλος Κορωνάς

Επικεφαλής «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ αλλάΖΟΥΜΕ»  


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής