breaking news Νέο

Δήλωση της Συρμούλας Τζήμα-Τόπη μετα΄ τα αποτελέσματα των εκλογών

Δήλωση της Συρμούλας Τζήμα-Τόπη μετα΄ τα αποτελέσματα των εκλογών

Φίλες και φίλοι,

Τα χθεσινά αποτελέσματα των περιφερειακών εκλογών ανοίγουν μια νέα σελίδα για τον τόπο μας. Οι πολίτες της Ημαθίας μας έδωσαν νέα ισχυρή εντολή με υψηλό ποσοστό στον Απόστολο Τζιτζικώστα και στην αλληλεγγύη ώστε να συνεχίσουν τα έργα ανάπτυξης και υποδομής.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου και να εκφράσω την βαθιά μου ευγνωμοσύνη σε όλους τους Ημαθιώτες και τις Ημαθιώτισσες που στήριξαν τον συνδυασμό της «Αλληλεγγύης» και εμένα προσωπικά σε αυτόν τον μεγάλο αγώνα . Είναι  εξαιρετική τιμή και ευθύνη τόσο η δεύτερη θέση ως εκλεγμένης πλέον περιφερειακής συμβούλου σε όλη την Ημαθία όσο και ο υψηλός αριθμός των σταυρών προτίμησης που έλαβα χάρις στην αγάπη και την στήριξη του κόσμου.

Τους τελευταίους τρεις μήνες περπάτησα όλη την  Ημαθία, Βέροια, Νάουσα και Αλεξάνδρεια και πάνω από 80 χωρία, ήρθα σε επαφή και συζήτησα με παλιούς και νέους φίλους,αφουγκράστηκα όλους τους προβληματισμούς και δεσμεύομαι από την νέα θέση μου, το 2024, στο περιφερειακό συμβούλιο να εκπροσωπώ επάξια την Ημαθία μας ως η δική σας φωνή στα κέντρα λήψης των αποφάσεων.

Να συγχαρώ κλείνοντας όλους τους συνυποψήφιους μου για τον κοινό αγώνα αλλά και όλους τους εκλεγμένους πλέον συναδέλφους μου στο περιφερειακό συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας. Ένας νέος κύκλος ανοίγεται, πάμε όλοι μαζί για την Ημαθία που θέλουμε και μας αξίζει!

Τζήμα -Τόπη Συρμούλα

Περιφερειακή Σύμβουλος Ημαθίας «Αλληλεγγύη»- ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ

Δικηγόρος


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής