breaking news Νέο

Ευχαριστήριο αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καλαϊτζίδη

Ευχαριστήριο αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καλαϊτζίδη

Αγαπητοί μου Ημαθιώτες,

Φίλες και φίλοι

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους εσάς που εμπιστευτήκατε το ψηφοδέλτιο της Αλληλεγγύης, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα, μιας ισχυρής και σύγχρονης Κεντρικής Μακεδονίας που προχωρά σταθερά και τολμηρά μπροστά, χωρίς συμβιβασμούς και καθυστερήσεις.

Ημαθιώτες, για μια ακόμη φορά δείξατε την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό μου, δίνοντάς μου την πρωτιά σε σταυρούς προτίμησης και στον συνδυασμό του Απόστολου Τζιτζικώστα, το εκπληκτικό ποσοστό του 64,03%% στην Ημαθία.

Με τον τρόπο αυτό, αποδείξατε πως η «Αλληλεγγύη» είναι η δύναμη που εγγυάται την ανάπτυξη του τόπου με έργα, επενδύσεις και πολιτικές, που έχουν πάντα ως στόχο την ευημερία των πολιτών.

Αισθάνομαι πραγματικά συγκίνηση αλλά και ευγνωμοσύνη απέναντι σε όλους εσάς, τους συμπατριώτες μου, που στηρίξατε για μια ακόμη φορά την υποψηφιότητά μου, σταθήκατε δίπλα μου στον προεκλογικό μου αγώνα και τέλος με τιμήσατε με την ψήφο σας στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Το αίσθημα ευθύνης απέναντί σας πολύ μεγάλο. Επέλεξα αυτή τη θέση με σκοπό να προσφέρω και όχι να ωφεληθώ. Ήμουν πάντα  ειλικρινής μαζί σας και πάνω απ’ όλα επέλεξα να μιλώ με έργα και όχι με λόγια. Και αυτό θα συνεχίσω να κάνω.

Συνεχίζουμε μαζί την επόμενη πενταετία, ώστε η  Ημαθία να παραμείνει σε τροχιά ανάπτυξης, με έργα που έχουν επίκεντρο πάντα τον άνθρωπο, το περιβάλλον, την καινοτομία και μοναδικό στόχο την ευημερία του Ημαθιώτη.

Σας ευχαριστώ


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής