breaking news Νέο

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας συμμετείχε στη διεθνή έκθεση τουρισμού IFTM Top Resa στο Παρίσι

  • Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας συμμετείχε στη διεθνή έκθεση τουρισμού IFTM Top Resa στο Παρίσι
  • Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας συμμετείχε στη διεθνή έκθεση τουρισμού IFTM Top Resa στο Παρίσι
  • Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας συμμετείχε στη διεθνή έκθεση τουρισμού IFTM Top Resa στο Παρίσι

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο των δράσεων εξωστρέφειας που αναπτύσσει, συμμετείχε στη διεθνή έκθεση τουρισμού IFTM Τop  Resa, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι.

          Η IFTM Top Resa είναι η μεγαλύτερη διεθνής έκθεση τουρισμού της Γαλλίας, στην οποία συμμετείχαν και φέτος αντιπρόσωποι από τουριστικά γραφεία, tour operators της αγοράς, καθώς και επαγγελματίες του κλάδου.

          Να σημειωθεί ότι εδώ και χρόνια η Κεντρική Μακεδονία είναι ένας από τους αγαπημένους προορισμούς των Γάλλων. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις οι ταξιδιώτες από τη συγκεκριμένη χώρα επισκέπτονται τον τόπο μας αναζητώντας αναψυχή και ξεκούραση, ενώ ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για δραστηριότητες στη φύση, επισκέψεις σε πολιτιστικά μνημεία, καθώς και εμπειρίες στη γευσιγνωσία. Μάλιστα η επισκεψιμότητα των Γάλλων τουριστών στην Κεντρική Μακεδονία συνεχώς αυξάνεται εξαιτίας και των απευθείας πτήσεων που συνδέουν το Παρίσι με τη Θεσσαλονίκη.

          Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας έχει τα τελευταία χρόνια σταθερή παρουσία στην έκθεση IFTM Top Resa, συμμετέχοντας στο περίπτερο του ΕΟΤ. Κατά τη διάρκεια της φετινής έκθεσης οι εκπρόσωποι της Περιφέρειας ενημέρωσαν τους επισκέπτες για τα πλεονεκτήματα της Κεντρικής Μακεδονίας,  καθώς και για τον πλούσιο πολιτιστικό χαρακτήρα και την ιστορική ταυτότητα τόσο της Θεσσαλονίκης όσο και των άλλων τουριστικών προορισμών της Κεντρικής Μακεδονίας. Επίσης, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, διοργάνωσαν σε συνεργασία με τον Τουριστικό Οργανισμό Χαλκιδικής Β2b συναντήσεις με μεγάλα τουριστικά γραφεία.                                                                   

          Η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Χριστίνα Γούλα σε δηλώσεις της τόνισε: «Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας συνεχίζει τις στοχευμένες δράσεις προσέγγισης συγκεκριμένων αγορών. Για το λόγο αυτό συμμετείχαμε στην τουριστική έκθεση του Παρισιού, όπου είχαμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε το πολυθεματικό προϊόν και τα τουριστικά πλεονεκτήματα που προσφέρουν η Κεντρική Μακεδονία».                                    


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής