breaking news Νέο

Με 21 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει την Τετάρτη η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Βέροιας

Με 21 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει την Τετάρτη η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Βέροιας

Τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Βέροιας θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο, Μητροπόλεως 46, την ΤΕΤΑΡΤΗ 18/10/2023 και ώρα 10:00, με 21 θέματα ημερήσιας διάταξης, που είναι τα εξής :

 

ΘΕΜΑ

1ο

Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο της 12ης Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού και Τεχνικού Προγράμματος έτους 2023 Δήμου Βέροιας.

ΘΕΜΑ

2ο

Έγκριση ή μη εξειδίκευσης εγγεγραμμένης πίστωσης για καθαρισμό μοκέτας αίθουσας εκδηλώσεων δημοτικού καταστήματος Βεργίνας.

ΘΕΜΑ

3ο

Έγκριση ή μη εξειδίκευσης εγγεγραμμένης πίστωσης για συνδιοργάνωση με την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία-Παράρτημα Ημαθίας, ενημερωτικής ημερίδας.

ΘΕΜΑ

4ο

Διαπίστωση υπέρ της αναγκαιότητας ή μη σύναψης σύμβασης του Δήμου Βέροιας με ιδιωτική επιχείρηση για την καθαριότητα του χώρου του Κέντρου Συμβουλευτικής  υποστήριξης γυναικών θυμάτων βίας Δήμου Βέροιας.

ΘΕΜΑ

5ο

Διαπίστωση υπέρ της αναγκαιότητας ή μη σύναψης σύμβασης του Δήμου Βέροιας με ιδιωτική επιχείρηση για την «Υπηρεσία υλοτόμησης δένδρων σε κοινόχρηστους χώρους με γερανοφόρο όχημα».

ΘΕΜΑ

6ο

Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης της υπηρεσίας «Παροχή Υπηρεσιών Συντήρησης & Υποστήριξης Εφαρμογών Λογισμικού Διοικητικών και Οικονομικών υπηρεσιών Δήμου Βέροιας» λόγω αποκλειστικότητας.

ΘΕΜΑ

7ο

Έγκριση ή μη πρακτικών διαγωνισμού και ανάδειξη ή μη αναδόχου του έργου «Συντήρηση κοινοχρήστων χώρων Δ.Ε. Απ.Παύλου (2023)» ΑΜ:104/2023.

ΘΕΜΑ

8ο

Έγκριση ή μη πρακτικών διαγωνισμού και ανάδειξη ή μη αναδόχου της προμήθειας «Προμήθεια σε αντικατάσταση εξωτερικών κουφωμάτων των Δημοτικών σχολείων Ασωμάτων, Ν.Νικομήδειας, Τριποτάμου και Αγ.Γεωργίου» της αριθμ. 21811/25-04-2023 διακήρυξης του Δήμου Βέροιας.

ΘΕΜΑ

9ο

Έγκριση ή μη πρακτικών διαγωνισμού και ανάδειξη ή μη αναδόχου της προμήθειας με τίτλο «Σύναψη Συμφωνίας-Πλαίσιο για τη συντήρηση και επισκευή μηχανημάτων έργου για δύο έτη» της αρ. 28236/25-05-2023 διακήρυξης του διαγωνισμού.

ΘΕΜΑ

10ο

Έγκριση ή μη πρακτικών διαγωνισμού και ανάδειξη ή μη αναδόχου για την "«Προμήθεια οχημάτων και μηχανημάτων έργου Δήμου Βέροιας» και συγκεκριμένα για το άγονο τμήμα διαγωνισμού με τίτλο «Φορτηγό όχημα μικτού βάρους έως 3.500kg»" της αριθμ. 32608/15-06-2023 διακήρυξης.

ΘΕΜΑ

11ο

Έγκριση ή μη πρακτικών διαγωνισμού και ανάδειξη ή μη αναδόχων για την «Προμήθεια Μέσων Ατομικής Προστασίας (ΜΑΠ) και ειδικότερα μέσων προστασίας χεριών και λοιπών μέσων προστασίας, για τους δικαιούχους υπαλλήλους του Δήμου Βέροιας για το έτος 2022».

ΘΕΜΑ

12ο

Έγκριση ή μη πρακτικών διαγωνισμού και ανάδειξη ή μη προσωρινού αναδόχου για την «Προμήθεια και επισκευή ελαστικών οχημάτων & μηχανημάτων έργου για το έτος 2024».

ΘΕΜΑ

13ο

Έγκριση ή μη διενέργειας, αποδοχή μελέτης και κατάρτιση όρων διαγωνισμού για «Προμήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία συστήματος βελτίωσης λειτουργίας των υποδομών άρδευσης και μείωσης των απωλειών ύδατος του Δήμου Βέροιας», στα πλαίσια της αρ. 5473/23-12-2021 Πρόσκλησης του Υπ.Αγρ.Ανάπτυξης στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020, Μέτρο: 4, Υπομέτρο: 4.3, Δράση: 4.3.1 «Υποδομές εγγείων βελτιώσεων».

ΘΕΜΑ

14ο

Έγκριση ή μη διενέργειας, τεχνικών προδιαγραφών και κατάρτιση όρων διαγωνισμού για «Προμήθεια υγρών καυσίμων και ελαιολιπαντικών για τις ανάγκες του Δήμου και των Νομικών του Προσώπων για τα έτη 2025-2026».

ΘΕΜΑ

15ο

Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης προμήθειας τμημάτων της αριθμ. 63027/14-12-2022 διακήρυξης για τη «Σύναψη Συμφωνίας-Πλαίσιο για τη συντήρηση και επισκευή μηχανημάτων έργου για δύο έτη».

ΘΕΜΑ

16ο

Εξουσιοδότηση ή μη εκπροσώπου του Δήμου Βέροιας στο Δ/κό Εφετείο Θεσσαλονίκης, κατά τη συζήτηση ενδοδικαστικής συμβιβαστικής επίλυσης διαφοράς, από αγωγή του «Βασιλείου Νικ. Στρακαλή» κατά του Δήμου Βέροιας (αρ.αγωγής ΑΓ471/08-09-2023).

ΘΕΜΑ

17ο

Αποδοχή ή μη αιτήματος Ν.Τ. για εξώδικο συμβιβασμό για καταβολή αποζημίωσης λόγω εργατικού ατυχήματος.

ΘΕΜΑ

18ο

Αποδοχή ή μη αιτήματος Κ.Κ. για εξώδικο συμβιβασμό για καταβολή αποζημίωσης από πρόκληση ζημιών που υπέστη το αυτοκίνητό του.

ΘΕΜΑ

19ο

Έκδοση ή μη εντάλματος προπληρωμής στο όνομα υπαλλήλου του Δήμου για «Μικροεπεκτάσεις δικτύου φωτισμού και μετατοπίσεις στύλων».

ΘΕΜΑ

20ο

Απόδοση λογαριασμού γενομένων δαπανών επί εντάλματος προπληρωμής από τον υπάλληλο Α.Κυρατζή.

ΘΕΜΑ

21ο

Έγκριση ή μη εκτός έδρας κίνηση οχημάτων του Δήμου.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ  ΑΣΛΑΝΟΓΛΟΥ

(Αντιδήμαρχος Οικονομικών)


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής