breaking news Νέο

Γ' Εθνική: Πήραν βαθμολογική ανάσα

  • Γ' Εθνική: Πήραν βαθμολογική ανάσα
  • Γ' Εθνική: Πήραν βαθμολογική ανάσα

Χρειάστηκε να φθάσουμε στην έκτη αγωνιστική του πρωταθλήματος για να εμφανιστούν τα πρώτα σημάδια αισιοδοξίας, όσον αφορά την επίτευξη του φετινού στόχου τους, που δεν είναι άλλος από την παραμονή στην κατηγορία, συγχρόνως και στους δύο εκπροσώπους μας στην Γ΄Εθνική κατηγορία. Και αυτό ανεξάρτητα από την απόδοσή τους που σίγουρα έχει μεγάλα περιθώρια βελτίωσης.

Η ΒΕΡΟΙΑ, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ του πρώτου ημιχρόνου, κατάφερε να ανατρέψει το σε βάρος της αποτέλεσμα και με γκολ του Μελικιώτη στην εκπνοή του αγώνα, να πάρει την πρώτη φετινή της νίκη, έστω και οριακά και να βρεθεί έξω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Η Αγία Μαρίνα προηγήθηκε στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο και αφού «φλέρταρε» για μεγάλο διάστημα με την νίκη, τελικά δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης στο 65' και απέδρασε από μια δύσκολη σχετικά έδρα, την Επανομή με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Δύο αποτελέσματα που με τα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί και τα περιθώρια βελτίωσης που υπάρχουν, αναπτέρωσαν την αισιοδοξία στα στρατόπεδα των δύο εκπροσώπων μας στην Γ' Εθνική: της ΒΕΡΟΙΑΣ και της Αγίας Μαρίνας.

 

ΒΕΡΟΙΑ - NIKH EYKAΡΠΙΑΣ 2-1

Αφού κατάφερε να μείνει στο παιχνίδι στο πρώτο κακό ημίχρονο που πραγματοποίησε, χάρη στις εξαιρετικές επεμβάσεις του 40χρονου Καντιμοίρη, η ΒΕΡΟΙΑ στην επανάληψη και με την προσθήκη παικτών που ήρθαν από τον πάγκο, μεταξύ των οποίων και ο Αλέξης Παπατζίκος που αγωνίστηκε, έχοντας μονό αριθμό προπονήσεων στα πόδια του, βελτίωσε αισθητά την απόδοσή της και αφού ισοφάρισε στο 76' με κοντινό πλασέ του Τούφα, που επίσης ήρθε από τον πάγκο, ύστερα από παράλληλη συρτή σέντρα του Ντόγου, πήρε τελικά την νίκη με ένα δεύτερο τέρμα του Μελικιώτη στο 90', μένοντας έτσι ζωντανη στην υπόθεση παραμονής στην κατηγορία.

Το γκολ με το οποίο προηγήθηκε η Νίκη Ευκαρπίας πέτυχε στο 10' ο Μποζίδης.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Χορόζογλου από την ΕΠΣ Δράμας, με βοηθούς τον συμπατριώτη του Παστιάδη και του Γκίτσου από την Καστοριά.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Χαβιαρόπουλος (46’ Βασιλακάκης), Κουτσούκης (49’ λ.τ. Μιχαηλίδης), Τζημογιάννης, Γαλόπουλος (46’ Παπατζίκος), Τερζής (65’ Τούφας), Ντόγος, Τζόρνταν, Μεληκιώτης, Παναγιωτίδης, Χατζηπάντος (46’ Λαφάρας).

ΝΙΚΗ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ: Σοϊλεμέζογλου, Ανδρεάκος, Δεληζάνος, Καραγιαννίδης, Θεοδωρίδης, Ρανδζής (76’ Σαπουντζής), Κοντός (54’ Γουνόπουλος), Ιβανίδης, Μάρτος (54’ Βουτυράς), Μποζίδης (66’ λ.τ. Ιγνατίου), Ξανθόπουλος.

 

ΕΠΑΝΟΜΗ - ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ

Με τον βαθμό της ισοπαλίας έφυγε από την Επανομή ο Μ. Αλέξανδρος και αυτή είναι η τρίτη ισοπαλία στις πρώτες έξι αγωνιστικές για την ομάδα της Αγίας Μαρίνας.

Η ομάδα της Ημαθίας προηγήθηκε στο σκορ στο 38' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Καραγιάννη, για να δεχθεί στην συνέχεια την πίεση της γηπεδούχου Αναγέννησης και να ισοφαριστεί στο 65' με γκολ που πέτυχε ο Τσακίρης.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Λαμπρίδης με βοηθούς τους Αδραμάνη - Παπαδόπουλο από την ΕΠΣ Πέλλας.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΕΠΑΝΟΜΗ: Ναθαναηλίδης, Νταντάμης, Ματθαίου, Μαντζανάς, Ταουσάνης, Γκαμάνης, Μπόικα, Προύντσης, Μπαλασάς Β., Νατσιόπουλος, Ματακίδης. Επαιξαν και οι Τσιοπανίδης,Τσακιρίδης, Ζορπίδης, Συμιγδαλάς, Κουκουλέκης.

ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑ: Ιωαννίδης, Ζούρκος, Αναστασιάδης, Γιαννόπουλος, Ράδης, Τσαλίλης, Γιαγτζίδης, Καραγιάννης (60' Σαμιώτης), Σούκιας (60' Ακένα), Λέκα (85' Θυμιόπουλος), Δημητρούσης (75' Τότσκας).


Επανωμή-Αγία Μαρίνα

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής