breaking news Νέο

Από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας συνελήφθησαν σε περιοχή της Θεσσαλονίκης δύο άτομα για διακίνηση ναρκωτικών

Από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας συνελήφθησαν σε περιοχή της Θεσσαλονίκης δύο άτομα για διακίνηση ναρκωτικών

Συνελήφθησαν την Τετάρτη το απόγευμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, αλλοδαπή γυναίκα και ημεδαπός άνδρας, για διακίνηση ναρκωτικών.

 

Ειδικότερα, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, εντοπίστηκαν οι ανωτέρω να επιβαίνουν σε όχημα (ταξί) που οδηγούσε ο ημεδαπός και σε έλεγχο του οχήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μέσα σε τσάντα στο πίσω κάθισμα όπου επέβαινε η γυναίκα, 4 αυτοσχέδιες συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 1 κιλού και 980 γραμμαρίων.

 

Επίσης, κατασχέθηκε ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης, που βρέθηκε στην πόρτα του οδηγού του οχήματος, ο οποίος αντιλαμβανόμενος τον έλεγχο και προκειμένου να τον αποφύγει, προσπάθησε να θέσει σε κίνηση το όχημα, χωρίς ωστόσο να το καταφέρει.

 

Επιπλέον, κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα, καθώς και 3 κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 590 ευρώ, που βρέθηκαν συνολικά στην κατοχή των ανωτέρω.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής